Dolar 32,4401
%0.01
Euro 34,8514
%0.32
Altın 2.427,720
%-0.45
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir kamuoyu Hızal’dan açıklama bekliyor; O vekil kim?

İzmir kamuoyu Hızal’dan açıklama bekliyor; O vekil kim?

Türkiye gündemi suç örgütü lideri Sedat Peker'den “10 bin dolar maaş alan milletvekili var" iddiasıyla çalkalanırken, İzmir gündemi de AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal'ın İZBETON'un borçları için CHP’li bir milletvekilinin bürosunda pazarlık yapıldığı iddiası ile çalkalanıyor. Öte yandan bu gelişme sonrası İzmir kamuoyu Hızal’dan İzmir'deki ofisinde pazarlık yapılan CHP’li vekilin kim olduğunu açıklaması bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 18.06.2021 - 22:18

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci bileşimine İZBETON A.Ş.’nin “Makine ve teçhizatlarda, yatırımlarda kullanılmak üzere” İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e 60 milyon TL borçlanma konusunda yetki verilmesi hususu görüşmelerinde AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal'ın İZBETON'un borçları için bürolarda pazarlık yapıldığı iddiası damgasını vurmuştu.

Hızal, CHP’liler tepki gösterse de bu pazarlığı kimin, hangi ofiste yaptığı gibi konular ilgili bir şey söylemedi.

AK Partili Hızal, yaptığı bir açıklamada ise iddiasını bir adım ileri götürerek İzmir siyaset gündemini sarsacak bomba bir açıklamada bulundu.

HIZAL'DAN FLAŞ İDDİA

Hızal, bu pazarlıkların CHP'li bir milletvekilinin ofisinde yapıldığını iddia etti.

Hızal, o vekilin ofisinde yapılan pazarlıklarla İZBETON'dan alacaklı olan firmalar borçlarını tahsil etme yoluna gidildiğini iddia ederek, o ismi şimdilik açıklamayacağını ifade etti.

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR

Türkiye gündeminde “mafyadan 10 bin dolar aylık alan milletvekili” tartışması sürerken, İzmir kamuoyunda Hızal’ın İzmir'deki ofisinde pazarlık yapılan CHP’li vekilin kim olduğunu açıklaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.