Dolar 32,5855
%0.34
Euro 34,7925
%0.17
Altın 2.511,510
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik İzmir’de yönetim belli oldu

AK Gençlik İzmir’de yönetim belli oldu

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilen Eyyüp Kadir İnan’ın yerine İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Recep Tayyip Taslak mazbatasını alarak göreve başlamasının ardından merakla beklenen yönetim kurulu da belli oldu. Öte yandan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, yeni yönetimi, büyük bir titizlikle mülâkat süreci yürüterek oluşturduklarını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2021 - 13:42

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak'ın göreve başlamasının ardından merakla beklenen İl Yönetim Kurulu da belli oldu.

AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanlığı Resmi Twitter Hesabından, "İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulumuz İzmir’imize ve gençliğimize hayırlı olsun." paylaşımı yapıldı.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak da yazılı bir açıklama yaparak, yönetim kurulu ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Taslak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Uzun bir süredir heyecanlı ve dinamik günler yaşıyoruz. Başkanımız Eyyüp Kadir İnan'ın 15 Mart'ta Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nde, Türkiye'nin tüm illerinden gelen delegelerin oylarıyla Genel Başkanımız olarak seçilmesinden sonra, biz de, bugün, yeni il yönetim kurulumuzu açıklıyoruz. Büyük bir titizlikle mülâkat sürecimizi yürüttük. Başvuru formumuzu dolduran adaylarla tek tek il binamızda görüştük. Yaklaşık bin başvuru vardı ve tüm başvuruları değerlendirdik. Bir hafta boyunca, mülâkat ekibimizle birlikte, 7/24 görüşmeler yaptık. Değerlendirmelerimizi, 2023'te partimizin en büyük gücü olacak gençlerin tüm koşullarını göz önüne alarak yaptık. 18-25 yaş aralığına büyük öncelik verdik. Bununla birlikte hanım arkadaşlarımız da il yönetimimizde önemli bir yer buldu. Kendileri 2023 yolunda bizim en büyük gücümüz olacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.