Dolar 32,5307
%0.29
Euro 34,9060
%0.47
Altın 2.443,700
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir’de Vefa ve Emek anlayışı devam ediyor!

CHP Gaziemir’de Vefa ve Emek anlayışı devam ediyor!

Geçmiş dönemlerde İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş isimlerle buluşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan; yerelde iktidarı getiren yolun taşlarını döşeyen, Gaziemir’de CHP’nin  temelini ilmek ilmek oluşturan, örgüte verilen önem ve değerle Gaziemir’de parti bilincinin oluşmasında bugüne kadar karşılıksız katkılar sunan geçmiş dönem İlçe Başkanlarına teşekkür edip, birlik ve beraberliğin devamı için ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 

  • Ege Postası
  • 15.03.2021 - 17:35

İlk seçimlerde gelecek olan iktidarın, birlik ve beraberlikten geçtiğine değinen Özkan;  
“Toplumun her kesimini kucaklayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurduğu birlik ve beraberlik anlayışını, önce parti içinde sonra da millet ittifakı partileriyle birlikte halka ulaştırıp, halkın iktidarını kurma mücadelesini CHP Gaziemir İlçe Örgütü olarak inanç ve kararlıkla sürdüreceklerini, 60 yıl sonra ilk kez 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne Gaziemir yerelinde iktidarı getiren, ardından Genel seçimlerde bu iktidarı pekiştiren kadroların, aynı inanç ve kararlılıkla Genel iktidar mücadelesine de ciddi destekleri olacağına inanıyorum.” dedi. 

Sosyal medya hesabından da buluşmayla ilgili açıklama yapan Özkan’ın paylaşımı şu şekilde;
Gaziemir’de CHP İlçe Başkanı olarak görevi yapan ; Seydi Aktaş, Şeref Bora, Murat Sönmez, Yüksel Demirsoy ve 36. Dönem PM üyeliği görevinide üstlenen Umut Tekin ile buluştuk. Ülke gündemini ve çalışmalarımızı değerlendirdik. Fikirleri ve sohbetleri için teşekkür ederim.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.