Dolar 32,5814
%0.33
Euro 34,6861
%-0.13
Altın 2.520,880
%1.46
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da amatör spora büyük destek

Karabağlar'da amatör spora büyük destek

Gençlik ve Spor Bakanılığı tarafından amatör kulüpleri desteklemek amacıyla sağlanılan spor malzemeleri, Karabağlar ilçesinde sahiplerine ulaştı. Öte yandan ilçede yapımı tamamlanan 6 halı saha, 1 basketbol sahası ve 2 seyyar havuz hizmete girdi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2022 - 14:27

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, Türk sporunun bel kemiği olarak adlandırdığı amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla sağladığı spor malzemeleri, Karabağlar ilçesinde sahiplerine ulaştı.

Düzenlenen programa İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Karabağlar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Cihan Demir ve siyasi parti ilçe temsilcileri yer aldı.

Takdim töreninde konuşan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, “Gençlere yatırım, ülkenin geleceğine yatırımdır. İzmirliler için spor alanları ve spor malzemesi anlamında olabildiğince yatırım yapmaya çalışıyoruz“ ifadelerine yer verdi. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ise konuşmasında, amatör kulüplere Bakanlık tarafından sağlanan destek ve katkıların, özellikle fırsatlara erişimi kısıtlı çocuklar ve gençler için büyük önem arz ettiğine değinerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın spora ve sporcuya verdiği değer neticesinde, Bakanlığımızca sağlanan imkanların ulaştırılmasında emeği geçen herkese şükranlarını sunuyorum" dedi.

Yapımı tamamlanan spor tesisleri açıldı

İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karabağlar Kaymakamlığı koordinasyonunda yapımı tamamlanan tesislerin açılışı gerçekleşti. Açılışlara İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin katıldı. Açılışı gerçekleştirilen 6 halı saha, 1 basketbol sahası ve 2 seyyar havuzda gençler, sporcu hazırlık odaları ve ışıklandırma altyapısıyla gece maçlarında da buluşabilecek.

Ayrıca yüzme antrenörleri eşliğinde yaz aylarında hizmet veren seyyar havuzlar, gençlere mahallelerinde yüzme imkanı sunacak.(İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.