Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da Ahmet ve Burak gençlerle buluştu

Altınordu'da Ahmet ve Burak gençlerle buluştu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da kaptan Ahmet İlhan Özek ve Burak İnce, Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) eğitim gören oyuncularla bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 12.12.2021 - 14:37

Metin Oktay Yerleşkesi’nde genç futbolcu adaylarına deneyimlerinden bahseden kaptan Ahmet İlhan Özek, onlara çok iyi imkanlara sahip olduklarını belirterek, “Altınordu gibi genç sporculara yatırım yapan bir kulübün bünyesinde futbol eğitimi alıyorsunuz. Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyken profesyonel oldum. Sizler bizlere göre çok şanslısınız. İmkanlarınız çok güzel, çok iyi çalışın ve bu imkanları değerlendirin” dedi.

Tecrübeli oyuncu, genç sporcuların başarılı olabilmeleri adına çok çalışmaları gerektiğini de vurguladı.

BURAK İNCE: SÖZ VERİYORUM SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM

Genç futbolcu adaylarının eğitim gördüğü Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) yetiştikten sonra A Takıma yükselen Burak İnce de genç futbolcu adaylarının sorularını cevapladı. Devre arasında Bundesliga ekiplerinden Arminia Bielefeld’e transferi tamamlanacak Burak, genç oyunculara başarılı olabilmeleri için kendisinin neler yaptığını onların neler yapması gerektiğini anlattı. Genç futbolcu adaylarından birisinin ‘Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder de buradan yetişti. Onlar hiç ziyaretimize gelmiyor. Sizden ilerleyen zamanda bizlerin ziyarete gelmesini istiyoruz. Bunun sözünü istiyoruz” demesi üzerine Burak İnce, “Söz veriyorum” cevabını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.