Dolar 32,4801
%-0.18
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.438,120
%0.62
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ümit Özdağ İzmir'de Suriyeli kuyumcuya kimlik sordu

Ümit Özdağ İzmir'de Suriyeli kuyumcuya kimlik sordu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de Suriyeli bir kuyumcunun dükkanına girdi. Burada bazı sorular soran Özdağ, karşısındaki kişinin Türkiye vatandaşlığı aldığını söylemesi üzerine kimlik istedi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2021 - 12:36

İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, Suriyeli bir kuyumcunun dükkanına giderek bazı sorular sordu. 

Özdağ, Arapça yazıların olduğu bir kuyumcuya girerek nerenin vatandaşı olduğunu sordu. Kuyumcu da Suriyeli olduğunu ifade etti. Özdağ'ın ekibi de Suriyeli kuyumcudan vergi belgesi talep etti. O sırada Özdağ, "Vatanına dönmeyi ister misin?" dedi. Suriyeli kuyumcu ise "Yok ben buradayım" cevabını verdi. Özdağ ise "Neden? Suriye'de de sen kuyumculuk yapıyordun ama?" ifadelerini kullandı.

"SİLAH TAŞIMA RUHSATIN DA VAR"

Vatandaşlık aldığını ifade eden kuyumcudan kimliğini isteyen Özdağ, "Silah taşıma ruhsatın da var" dedi. Ne zaman vatandaş olduğu sorusunu yanıtlayan kuyumcu, "2 sene oldu" dedi.

"BUNLARDAN 900 BİN TANE VAR"

Özdağ videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, "7 sene önce Türkiye'ye gelmiş. Türkçesi çok az. Vatandaşlık almış. Üstüne silah ruhsatı. Şanlıurfa'dan aldığı kuyumculuk kimlik kartı ile İzmir'de kuyumcu dükkanı açmış. Bunlardan 900 bin tane daha var. Türkiye, tehlikenin farkında değil misin?" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.