Dolar 32,5568
%0.03
Euro 34,8456
%-0.06
Altın 2.431,340
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Onursal Adıgüzel'den İzmir'deki kampta seçim güvenliği mesajları

Onursal Adıgüzel'den İzmir'deki kampta seçim güvenliği mesajları

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, partinin İzmir’de düzenlediği “Dijital Altyapı ve Seçim Güvenliği Kampı’nda; “100’üncü yılında Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak, Türkiye’yi aydınlığa taşıyacak, milletin iradesine ve sandığa sahip çıkacak olan CHP’dir. Seçim günü en ufak bir hataya ve eksikliğe geçit verme lüksümüz yok” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.11.2022 - 15:10

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından İzmir’de dijital altyapı ve seçim güvenliği kampı yapıldı. Kampta 2023 seçimleri yaklaşırken CHP’nin dijital altyapısı ve seçim güvenliği konuları ele alındı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP’li belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda, seçim hazırlıklarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunuldu.

Türkiye’nin tüm kentlerinden gelen bilişim sorumluları ile yapılan kampın açılışında konuşan CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, “2023 seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası. 2023’te yalnızca 85 milyonun değil, önümüzdeki nesillerin de kaderi belirlenecek. 2023’te yalnızca Türkiye’yi yönetecek kadroları seçmeyeceğiz. 2023’te demokrasi tarihimizin kaderini belirleyeceğiz” dedi.

2023 yılında yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Adıgüzel, şunları söyledi:

“2023 seçimlerinin bize yüklediği tarihi sorumluluk her geçen gün daha da artırıyor. Seçim sathına girdiğimiz bu dönemde en büyük sorumluluk CHP’ye ve CHP örgütüne düşüyor. 99 yıllık tarihin bizlere yüklediği sorumlulukla, Cumhuriyet'i kuran kadroların bugünkü mirasçıları olarak 100. yılında Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak, Türkiye’yi aydınlığa taşıyacak, milletin iradesine ve sandığa sahip çıkacak olan CHP’dir. Seçim günü en ufak bir hataya ve eksikliğe geçit verme lüksümüz yok. Önümüzdeki 6 ay yoğun bir mesai bizi bekliyor. Biliyoruz kolay olmayacak, ama olacak. Çünkü 99 yıldır olduğu gibi, bu ülkede günden güne güçlenen, kenetlenen CHP var.”

ONURSAL ADIGÜZEL: "İSTİYORUZ Kİ SEÇİM GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ KİMSENİN AKLINDA BİR GRAM TEREDDÜT KALMASIN"

CHP'nin İzmir'in Seferihisar ilçesinde düzenlediği "CHP İl Bilişim Sorumluları Çalıştayı" sonrası değerlendirme yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, "Devletin baskısını, bütün imkanlarını kullanan iktidarı bilimin ve teknolojinin yardımıyla geride bırakacağız. İstiyoruz ki ilk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olabilecek çalışmayı bu kamplarda çıkan sonuçlarla hayata geçirsin. Seçim güvenliği ile ilgili kimsenin aklında bir gram tereddüt kalmasın" dedi.

CHP İl Bilişim Sorumluları Çalıştayı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP İzmir İl Başkanlığı ev sahipliğinde İzmir'in Seferihisar ilçesinde bugün yapıldı. Türkiye'nin birçok ilinden CHP'nin bilişim sorumlularının, il ve ilçe örgüt yöneticilerinin katıldığı çalıştayda seçim sürecinde dijital araçların kullanımı ile ilgili bilgiler verildi.

"TECRÜBE PAYLAŞIMI DA OLDU"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, kamp sonrası ANKA Haber Ajansı'na yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"İnanıyoruz ki bilimin ışığında yürüdüğümüz bu yolda devletin baskısını, bütün imkanlarını kullanan iktidarı bilimin ve teknolojinin yardımıyla geride bırakacağız. Devlet baskılarına karşı başarılı olma fırsatını yakalayacağız. Kamuoyunda sorulan birçok soru var. Arkadaşlarımız seçmen listelerindeki yabancılar ve diğer konularda bilgi alarak bölgelerinde nasıl analizler yapacaklarını öğreniyor. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Bir tecrübe paylaşımı da var. İzmir İl Başkanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde güzel bir çalışma kampı geçirdik. Katkısı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

"SEÇİME KADAR SÜRECEK 6-8 AYLIK ÇALIŞMANIN BAŞLANGICI"

İstiyoruz ki ilk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olabilecek çalışmayı bu kamplarda çıkan sonuçlarla hayata geçirsin. Seçim güvenliği ile ilgili kimsenin aklında bir gram tereddüt kalmasın. Seçim öncesi çalışmaların, sokak örgütlenmesi çalışmamızın, ev ziyaretlerimizin doğru ilerleyebilmesi, aile destekleri sigortası gibi projelerimizin de doğru anlatılması için bilişim sorumlularımıza, illerden gelen arkadaşlarımıza çeşitli öneriler sunduk. Uygulamalarını kolaylaştıracakları, insan kaynakları ve maddi kaynakları en verimli şekille kullanacakları bir ortamı sağladık. Bu kamp aslında bizim için il bilişim sorumlularının seçime kadar sürecek 6-8 aylık çalışma sürecinin başlangıcı oldu. Bu çalışmalar sonucunda biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'de birinci parti olacak. Millet İttifakı da iktidar olacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.