Dolar 32,5643
%0.28
Euro 34,7209
%-0.03
Altın 2.488,760
%0.17
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Bakan Özer sorusu!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Bakan Özer sorusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in öğretmenler için kullandığı “Mühendisler de atanamıyor ama böyle ağlamıyor” ifadelerine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan sen bunları sayıyla mı buldun? Hepsi birbirinden beter bunların. Ekonomistin gözleri ışıldar. Eğitimcisi öğretmene ağlak der. Diğeri zaten Fotoroman” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.09.2022 - 14:20

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanı Bakan Özer’in öğretmenler için "Düşük puanlılar atandıysa istifa ederim. Mühendisler de atanamıyor ama böyle ağlamıyor” ifadelerini kullandığına ilişkin Sözcü gazetesi haberini alıntılayarak, bu duruma tepki gösterdi. Dünden beri Bakan Özer’den açıklama beklediğini belirten Kılıçdaroğlu’nun, isim vermeden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da eleştirdiği paylaşımı şöyle:

“Dünden beri Milli Eğitim Bakanı’nın ataması yapılmayan öğretmenlere “çok ağladınız” dediği konusunda açıklama bekliyorum. Erdoğan sen bunları sayıyla mı buldun? Hepsi birbirinden beter bunların. Ekonomistin gözleri ışıldar. Eğitimcisi öğretmene ağlak der. Diğeri zaten Fotoroman…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.