Dolar 32,5044
%0.18
Euro 34,7458
%0.07
Altın 2.491,990
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Bu ülkedeki tüm açık yaraları kapatmamız şarttır

Kılıçdaroğlu: Bu ülkedeki tüm açık yaraları kapatmamız şarttır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Artık geçmişte yaşamak istemiyorsak, önümüze bakmak istiyorsak, bu ülkedeki tüm açık yaraları kapatmamız şarttır. Söz verdim aydınlatacağım ve helalleşmek için bir daha geleceğim" dedi. Öte yandan Kılıçdaroğlu, salı günü mayın patlaması sonucu şehit olan Güvenlik Korucusu Kerem Mehmetoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

  • Ege Postası
  • 04.08.2022 - 17:16

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Uludere katliamında yaşamını yitiren 34 kişinin yakınlarını Şırnak’ta ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaretten fotoğraflarla birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımında şunları dedi: 

"Acılarımızla yüzleşerek iyileşebiliriz. Yaralarımızı ancak bu sayede sarabiliriz. Artık geçmişte yaşamak istemiyorsak, önümüze bakmak istiyorsak, bu ülkedeki tüm açık yaraları kapatmamız şarttır. Söz verdim aydınlatacağım ve helalleşmek için bir daha geleceğim."

SELVİ KILIÇDAROĞLU, ULUDERE ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Uludere katliamında yaşamını yitirenlerin ailelerini CHP Lideri ile birlikte ziyaret eden Selvi Kılıçdaroğlu, ANKA Haber Ajansı'na “Adaletin yerine gelmediğini düşünüyorlar, sabırla onu bekliyorlar" değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu da aileler ile birlikte yaptığı açıklamada “Bu olayı aydınlatacağıma dair söz vermek için buraya geldim. Adalet olmalı, olay aydınlatılmalı. Olay aydınlatıldıktan sonra ancak helalleşme olabilir. Anneler evlat acısı ile hâlâ ama hâlâ yaşıyorlar ve adalet istiyorlar bizden. Biz bu adaleti sağlayacağız” dedi.

KILIÇDAROĞLU, ŞIRNAK'TA KORUCU ŞEHİT MEHMETOĞLU'NUN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Kılıçdaroğlu daha sonra eşi Selvi Kılıçdaroğlu birlikte; Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde salı günü mayın patlaması sonucu şehit olan Güvenlik Korucusu Kerem Mehmetoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu ve başsağlığı dileklerini iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.