Dolar 32,3395
%0.18
Euro 35,1039
%-0.22
Altın 2.241,110
%-0.11
Bist-100 8,87
%1.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli siyasetçilerden çok sert 'yangın' atışması

İzmirli siyasetçilerden çok sert 'yangın' atışması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 28 Temmuz tarihinde yürürlüğe giren kanun değişikliğine tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Erdoğan bir imzayla ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanına verdi. Her yer yandı kül oldu, derdi dağı taşı betonlaştırmak. Çok açık söylüyorum; tek bir tuğla dahi koymaya kalkarsanız, önce ekskavatörle beni çiğnemeniz gerekecek. Ormanlarımıza dokunamayacaksınız. Hadsizler!” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, paylaşımı etiketleyerek, Kılıçdaroğlu'na "Hem yalancı hem ahlaksızsın!" dedi. Bu sert ifadelerin ardından CHP'li Tuncay Özkan, AK Partili Dağ'a aynı sertlikte yanıt verirken, "Utanmaz seni. Bunları burnu pudra şekerli danışmanların değil de sen yazıyorsan düştüğün şerefsizlik çukurunda debelen dur. Yerin orası. Sen ancak saray lağımına yakışırsın" dedi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2021 - 00:49

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 28 Temmuz tarihinde Resmi Gazete'de ‘Turizm Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' yürürlüğe girdi.

Kanunun 1'inci maddesi ‘d’ fıkrası “Turizm Merkezleri: Kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgeleri dışında kalmakla birlikte, bu bölgelerin niteliğini taşıyan, turizm hareketleri ve faaliyetleri açısından öncelikle geliştirilmesinde kamu yararı bulunan orman vasıflı olanlar dâhil Hazine taşınmazları ile tescili mümkün olan Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerde yeri, mevkii ve sınırları Cumhurbaşkanı kararıyla tespit ve ilân edilen alanları” olarak değiştirildi.

KILIÇDAROĞLU: DERDİ DAĞI TAŞI BETONLAŞTIRMAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu değişiklikle ilgili görüşlerini paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan bir imzayla ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanına verdi. Her yer yandı kül oldu, derdi dağı taşı betonlaştırmak. Çok açık söylüyorum; tek bir tuğla dahi koymaya kalkarsanız, önce ekskavatörle beni çiğnemeniz gerekecek. Ormanlarımıza dokunamayacaksınız. Hadsizler!” diyerek tepki gösterdi.

AK PARTİLİ DAĞ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA; "AHLAKSIZSIN

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepkisinin ardından sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Dağ, Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını etiketleyerek, "Hem yalancı hem ahlaksızsın!" dedi.

Dag, "Vatandaşın kullanacağı mesire alanlarıyla ilgili bir düzenlemeyi kalkıp betonlaşmaya yormak senin gibi bir provokatöre yakışır. 

Eğer biraz şerefin utanman varsa CHP’li belediyelere tahsis edilen tüm mesire alanlarını kapat! 

Ama sende ne gezer!" ifadelerini kullandı.

TUNCAY ÖZKAN'DAN AK PARTİLİ DAĞ'A SERT YANIT: SEN ANCAK SARAY LAĞIMINA YAKIŞIRSIN

Dağ'ın sert sözlerinin ardından bu kez CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan yanıt geldi.

CHP'li Özkan, AK Partili Dağ'a aynı sertlikte yanıt verirken, "Utanmaz seni. Yalanlarınız sonunuz olacak. Ahlaksızlığınız damganız. Milleti birbirine düşüremediniz yine küfre düştünüz. Bunları burnu pudra şekerli danışmanların değil de sen yazıyorsan düştüğün şerefsizlik çukurunda debelen dur. Yerin orası. Sen ancak saray lağımına yakışırsın" dedi.

Öte yandan tartışmalara AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de katıldı. 

AK PARTİLİ ÖZALAN: HADİ ORADAN KİFAYETSİZ

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay  Özalan sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na yanıt vererek  "Sizden âlâ hadsiz mi var? Yalanlarınızdan ve iftiralarınızdan millet bıktı. "Darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkarım, önce beni ezmeleri gerek" diyordu, darbe girişimini kahve yudumlayarak izledi. Utanmadan hâlâ "Önce beni çiğnemeniz gerek." diyor. Hadi oradan kifayetsiz!" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ SERTEL: BİR KAÇ DOZ PUDRA ŞEKERİ ALAN DANIŞMANLARI TARAFINDAN YAZILMIŞ

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ise Dağ'a yanıt vererek "Ben bu saygısız ve terbiyesiz açıklamalı twetin Hamza Dağ  tarafından yazıldığına inanmıyorum. Bir kaç doz pudra şekeri alan danışmanları tarafından yazılmış olabilir" dedi.

"CHP'Lİ YÜCEL: AYNAYA BAKIN!"

AK Parti ve CHP arasında sosyal medyada çıkan tartışmalara CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katıldı.

CHP'li Yücel, sosyal medya hesabından AK Partili Dağ'ın ifadelerine çok sert yanıt verdi.

Yücel, "Şeref, Ahlak ve Namus kavramlarını ağzınıza almanız için önce bunlara sahip olmanız lazım. Onun için bence susun. Utanmaz diye; Ormanlar cayır cayır yanarken yangın söndürme uçağı almak yerine, kendine özel uçak filosu kuran, şatafat, israf ve haram içinde yaşayanlara denir.Ahlaksız diye; Milletin vergileriyle maaşları ödenen danışmanlarının pudra şekeri partilerini bilip de susanlara, milletin hakkını ve hukukunu savunan bir lidere edepsizce hayasızca pislik akan ağzıyla küfür edenlere denir. Bu tanımlar size birini anımsatmadıysa aynaya bakın" dedi. 

AK PARTİLİ SÜREKLİ: CHP, YİNE İŞİ KENDİNDEN BİLİYOR!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"CHP; her doğal afetten siyasi rant elde etmek uğruna yalanlarla halkı yanıltmaktan vazgeçmiyor! Yanan orman alanları yasal olarak imara açılamayacağı gibi; yapılaşma yetkisi 39 yıldır 3 bakanlığın uhdesindeyken tek bakanlıkla sınırlandırıldı! Araştırın, öğrenin, öyle konuşun!

Akıl var, izan var! Kanun var, nizam var! Bunları yok sayıp; ahlak, şeref ve namus gibi değerleri sorgulayabilmeleri abesle iştigal! Her kafadan ağza alınmayacak sözler çıkan CHP, yine işi kendinden biliyor!

Her fırsatta halkı yalanlarla galeyana getiren,sistemli bir şekilde provakatörlük yapan CHP!Her doğal afette dezenformasyon,kaos yaratan CHP!Tüm bunları yaparken hakaret ve küfür dili kullanıp tahrik eden,sabır zorlayan CHP!Yarattığı etkiye tepki alınca zıvanadan çıkan yine CHP!"

AK PARTİLİ KAYA: GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Yalandan sabıkalı Genel Başkanları her sobelendiğinde, CHP İzmir İl Başkanı ve Milletvekilleri İzmir'e yakışmayacak bir seviyesiz dil ile gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Yangın felaketi üzerinden siyaset yapacak kadar zavallısınız! Size söylenecek hiçbir söz yok. Yazık." dedi

CHP'Lİ KILIÇ: İKTİDARIN HADSİZ KUKLALARI

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Kendine uçak filoları kurup yangın çıktığında uçağımız yok diyen, kolluk kuvvetlerinin imkanlarını seferber edemeyip millete çay fırlatan iktidarın hadsiz kuklaları!
Yönetemiyorsunuz, yönetmek gibi bir amacınız da yok. Milletin sırtından inin artık." dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.