Dolar 32,4077
%-0.09
Euro 34,7916
%0.15
Altın 2.439,160
%0.02
Bist-100 10.001,00
%0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan muhalefetin eleştirilerine çok sert yanıt: Bu ahlak dışı siyaset tarzı...

AK Partili Dağ'dan muhalefetin eleştirilerine çok sert yanıt: Bu ahlak dışı siyaset tarzı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla muhalefetin yangın, deprem, sel, her türlü doğal afet, elim kazalar, terör eylemleri, ekonomik saldırılar, pandemi ve daha birçok yaşanan olaydan bir fayda sağlar mıyız? düşüncesinde olduğunu ileri sürerken, "Bu ahlak dışı siyaset tarzı, uzun yıllardır ülke gündemimizi en ufak fırsatta esir almaya çalışmaktadır. Ülkenin enerjisinin yaşanan doğal afetlere müdahale etmek ve yaraları sarmak yerine birçok mesnetsiz iddia ve yalan siyasetiyle uğraşmaya harcanması istenmektedir." ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 31.07.2021 - 11:45

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, muhalefetin son günlerde hükümete yönelik başta Türkiye'nin bir çok kentinde 4 gün önce başlayan ve bazı bölgelerde halen devam eden orman yangınlarına müdahale yetersiz kalındığı ve sel felaketlerine karşı önlem alınmadığı eleştrilerine sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Dağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"KRONİK MUHALİF ZİHNİYET"

"Türkiye’de bir türlü iktidar yüzü göremeyen ve bu nedenle gün geçtikçe daha da saldırganlaşan kronik muhalif zihniyet, yine en iyi ve tek bildiği şeyi yapıyor: Yalan, provokasyon ve bu yolla siyasi rant elde etme çabası.

Yangın, deprem, sel, her türlü doğal afet, elim kazalar, terör eylemleri, ekonomik saldırılar, pandemi ve daha birçok şey… Yaşanan her olay, bunlar için “acaba buradan bir fayda sağlar mıyız?” düşüncesi doğurmaktadır.

"HİÇBİRİ UMURLARINDA DEĞİL"

Yitirilen canlar veya devletin hızlı ve etkin mücadele kabiliyeti, yüzlerce binlerce personelin gayreti… Hiçbiri umurlarında bile değil. Her olayda, ilk saniyeden itibaren bunların tek derdi, “bunu kullanarak hükümete nasıl saldırabiliriz?” diye düşünmekten ibarettir.

Ülke hayrına yapabilecekleri en ufak bir şey dahi olmadığını kendileri de çok iyi bilen bu kesim, yıllardır göremedikleri iktidarı elde etmenin hırsıyla insani reflekslerini yitirmiş, adeta gözü dönmüş şekilde saldırganlaşmıştır.

"AHLAK DIŞI SİYASET TARZI"

Bu ahlak dışı siyaset tarzı, uzun yıllardır ülke gündemimizi en ufak fırsatta esir almaya çalışmaktadır. Ülkenin enerjisinin yaşanan doğal afetlere müdahale etmek ve yaraları sarmak yerine birçok mesnetsiz iddia ve yalan siyasetiyle uğraşmaya harcanması istenmektedir.

ALMANYA ÖRNEĞİ!

Almanya’da gerçekleşen sel felaketinde yaşananlar ve yüzlerin üstündeki ölü ve yaralı sayıları ortadadır. Diğer ülkelerde böylesine bir muhalefet anlayışı olmadığı için, afetlerin siyaset malzemesi yapılması yerine daha çok insanların mağduriyetleri ile ilgilenilmektedir.

"LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR"

Son günlerde yaşanan yangın felaketlerinde Türkiye’nin müdahale hızı ve mücadele kapasitesi tüm verilerle sabitken, fondaş medyanın da yönlendirmesiyle sosyal medyada çoğunluğu bot hesaplarla hükümet aleyhinde bir linç kampanyası başlatılmıştır.

Bu ve benzeri kirli operasyonlar ve yalanlar, Türkiye için bir milli güvenlik sorunu hâline gelmiştir. Bizler yalanlarla mücadelemizi elbette sürdürecek, fakat aynı zamanda esas sorumluluğumuz olan milletimize hizmet etme gayretinden de asla imtina etmeyeceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.