Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamza Dağ Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Size de yazıklar olsun!

Hamza Dağ Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Size de yazıklar olsun!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un tutuklanmasının ardından CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Dağ, sosyal medyadan CHP'nin aday belirleme sürecinde liyakate değil, sadakate bakıldığını ileri sürerek, " İzmir adaylarını bu mantıkla belirleyerek şehrimize yazık ettiniz, size de yazıklar olsun. Kemal Kılıçdaoğlu" dedi.

  • Ege Postası
  • 25.11.2020 - 14:17

EGEPOSTASI- Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve beraberindeki 28 kişiye yönelik "zimmet ve irtikap" soruşturması başlatmasının ardından dün Menemen Sulh Ceza Hakimliğince Aksoy ve 10 kişi tutuklanmıştı.

Kamuoyu yolsuzluk operasyonuyla çalkalanırken, CHP yönetimi operasyon öncesi Belediye Başkanı Serdar Aksoy hakkında Yüksek Disiplin Kurulu'nda işlem başlatmıştı. Bu gelişme üzerine Serdar Aksoy partisinden istifa etmişti.

Aksoy’un tutuklanmasının ardından AK Parti'den ardı ardında tepkiler gelirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "İzmir kamuoyunda, “CHP tarafından çantada keklik görülme” durumu, ciddi bir rahatsızlığa sebep olmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi bilmelidir ki; siyaseten hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığı gibi, İzmir ve İzmirliler CHP’ye mahkûm da değildir, muhtaç da değildir, mecbur da değildir. " açıklamsıyla CHP'yi sert sözlerle eleştirmişti.

SİZE DE YAZIKLAR OLSUN KILIÇDAROĞLU!

AK Partili Dağ, yeni bir açıklama yaparak, bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Dağ, kurultay göndermeli açıklamasında,  "Muharrem İnce'ye kurultay için 52 delegeden 26'sının destek vermesi, belediye aday tercihlerinde liyakate değil sadakate bakılmasına sebebiyet vermiştir. İzmir adaylarını bu mantıkla belirleyerek şehrimize yazık ettiniz, size de yazıklar olsun. @kilicdarogluk" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.