Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan’dan ‘Menemen’ yorumu: Rezalet!

Erdoğan’dan ‘Menemen’ yorumu: Rezalet!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un dün “Zimmet” suçlamalarıyla tutuklanmasına ilişkin konuştu. ‘Menemen’ soruşturması üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sessiz tutumunu eleştiren Erdoğan, yaşananları rezalet olarak nitelendirdi.

  • Ege Postası
  • 25.11.2020 - 13:10

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz hafta, “Zimmet ve irtikap”, “Belgede sahtecilik” ve “İhaleye fesat karıştırmak” iddialarının da aralarında olduğu toplamda 15 suçtan hakkında gözaltı kararı çıkarılan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bugün Menemen Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

Aksoy’un CHP Genel Merkez’i tarafından disipline sevk edilemsiyle başlayan süreç, ülke gündemine damgasını vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda  Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un gözaltına alınması ve ardından tutuklanmasıyla ilgili konuştu.

Yaşananları rezalet olarak nitelendiren Erdoğan, Kendine tabi olmayan herkese hakaret etmeyi siyaset sanan bu sefil zihniyet ülkenin utanç kaynağı haline gelmiştir. Kendisinden beklentimiz, önüne gelene hakaret etmeyi bırakarak belediyelerine artık gizlenemez, saklanamaz hale gelen rüşvet ve yolsuzluk salgını hakkında neler düşündüğünü söylemesidir. Daha dün Menemen Belediyesinde belediye başkanı dahil 11 kişi tutuklandı. Rezillik diz boyunu geçtikten sonra aldıkları bir disiplin kararı dışında bu Zat’tan tık yok” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.