Dolar 32,5164
%-0.07
Euro 34,9813
%0.44
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu'nun partisine İstanbul Valiliği izin vermedi

Davutoğlu'nun partisine İstanbul Valiliği izin vermedi

Gelecek Partisi ikinci kuruluş yıl dönümünü, Haliç Kongre Merkezi'nde kutlamak istemiş, Cumhurbaşkanlığı tarafından engellenmişti. Gelecek Partisi'ne bir engelleme de İstanbul Valiliği'nden geldi. Valilik, etkinliğin duyurusunu yapması için hazırlanan araçların İstanbul’da gezmesine izin vermedi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2021 - 19:39

Gelecek Partisi, kuruluşlarının 2. yıl kutlamalarına hazırlanıyor. Etkinliğin gerçekleşmesi için anlaşılan Haliç Kongre Merkezi'nin kapıları, etkinliğe iki hafta gibi kısa bir süre kala Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Gelecek Partisi'ne kapatılırken, bir engelleme de etkinliğe bir gün kala İstanbul Valiliği'nden geldi.

Yarın 13.00'te Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliğin duyurusunu yapması için hazırlanan araçların İstanbul'da gezmesi, İstanbul Valiliği tarafından engellendi. Karara ilk tepki, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin'den geldi.

“SİZ PARTİ DEVLETİNİN DEĞİL, İSTANBUL'UN VALİSİSİNİZ”

İstanbul Valisi'ne seslenerek “Siz parti devletinin değil, İstanbul'un valisisiniz!” diyen İsa Mesih Şahin, şu ifadeleri kullandı:

*Sevgili İstanbullular, Pazar günü partimizin 2. kuruluş yıl dönümü kutlamasına hazırlanırken yine bir engellemeyle karşılaştık. Daha önce Haliç Kongre Merkezi'nde yapacağımız kutlama programımız Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından engellenmişti.

*Bu sefer de İstanbul Valiliği tarafından bu salonda yapacağımız programın duyurusunu yapacak olan parti aracımızın İstanbul'da gezmesine müsaade edilmedi.

*Bir siyasi partinin, siyasi parti temsilcilerinin en doğal hakkı olan bir konuda bile yasak getiren, müsaade etmeyen İstanbul Valisi'ne sesleniyorum; Siz parti devletinin valisi değil, bütün İstanbul'un Valisisiniz! Buraya gelecek binlerce İstanbullunun da valisisiniz. Biz bu uyarıyı ona tekrardan göndermek istiyoruz.

*Ne yaparsanız yapın Gelecek Partisi, Türkiye'de umudun adresi olmaya devam edecek. Bu salon da dolacak, meydanlar da dolacak, Türkiye'de Gelecek umudu hep var olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.