Dolar 32,5670
%0.17
Euro 34,7793
%0.33
Altın 2.413,600
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Davutoğlu iftar davetine alınmadı' iddiası

'Davutoğlu iftar davetine alınmadı' iddiası

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mente, Üsküdar Belediyesi tarafından ilçe sınırlarındaki iftar yemeğine katılmalarının engellendiğini iddia etti.Mustafa Mente, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile beraber Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği’nin iftarına katılacaktık. İftara bir saat kala Üsküdar Belediyesi yöneticilerinin derneği tehditleri sebebiyle katılımımız engellendi” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.04.2022 - 09:34

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Partili Üsküdar Belediyesi’nin, dernek yönetimini tehdidi nedeniyle Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği’nin iftar yemeğine katılamadığı öne sürüldü.

Olayı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente duyurdu. Mente, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız Sayın Ahmet_Davutoglu ile beraber, benim mezunu, kendisinin hocalık yaptığı Marmara Ünv.’nin derneği Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği'nin iftarına katılacaktık. İftara bir saat kala Üsküdar Belediyesi yöneticilerinin derneği tehditleri sebebiyle katılımımız engellendi."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.