Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den Bakan Nebati'ye tepki

CHP'li Yücel'den Bakan Nebati'ye tepki

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Faiz ve kur odağında sığ bir alanın içinde sıkışan Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tepki gösterdi. CHP'li Yücel, "Mutfaktaki yangını görmeyen, vatandaşın derdine derman olmayan bu iktidarı ilk seçimlerde sandığa gömerek Türkiye ekonomisini biz kurtaracağız!" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.03.2022 - 11:59

EGEPOSTASI- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önceki gün Antalya’da düzenlenen Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) İş Zirvesi’nde yaptığı konuşmada,  "Faiz ve kur odağında sığ bir alanın içinde sıkışan Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah" ifadelerini kullanmıştı.

Nebati'nin açıklamaları kamuoyunda tepkiyle karşılanırken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamayla tepkisini gösterdi.

CHP İl Başkanı Yücel, "Göreve geldiği tarihten itibaren zam, enflasyon, döviz artış rekorları kıran @NureddinNebati, “Türkiye ekonomisini kurtardık.” demiş.  Mutfaktaki yangını görmeyen, vatandaşın derdine derman olmayan bu iktidarı ilk seçimlerde sandığa gömerek Türkiye ekonomisini biz kurtaracağız!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.