Dolar 32,5120
%0.2
Euro 34,7373
%0.05
Altın 2.489,540
%1.11
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de kamp zamanı: CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’e geldi

CHP’de kamp zamanı: CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’e geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP grubu İzmir’e kampa giriyor. Ana gündem maddesinin seçim olacağı bilinen kamp için CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün İzmir'e geldi. 22-25 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampta son siyasi ve ekonomik gelişmelerin değerlendirileceği, seçim ve sandık güvenliğine ilişkin sunumların yapılacağı ve aynı zamanda yeni yasama yılında yol haritasının masaya yatırılacağı öğrenildi. Öte yandan toplantıya başkanlık edecek olan Kemal Kılıçdaroğlu otele giriş yaptı. CHP liderine, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 22.09.2022 - 09:46

EGEPOSTASI-  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni yasama yılı öncesi parti üst düzey yönetimiyle birlikte İzmir Seferihisar'da kampa giriyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da değerlendirme konuşmaları yapacağı kamp 3 gün sürecek.

Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kampa katılmak üzere İzmir'e geldi. Ankara'dan havayoluyla kente gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havalimanı'nda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, il yöneticileri ve partililer karşıladı.

KAMPIN DETAYLARI...

CHP TBMM Grubu 27. Dönem  5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için hazırlanan programa göre;

Kemal Kılıçdaroğlu kampın yapılacağı Royal Teos Termal Otel'e giriş yaptı.

Hazırlanan programa göre; bugün serbest gün olarak belirlenirken; Kılıçdaroğlu, partililerle akşam yemeğinde bir araya gelecek. 

İKİNCİ GÜN SABAHTAN AKŞAMA MESAİ

Kampın ikinci günü saat 10.30’da Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak. Program, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in konuşmasıyla devam edecek.

Soyer’in konuşmasının ardından ise saat 11.10-11.45 arasında grup başkanvekilleri değerlendirme konuşmaları yapacak.

Kampın ikinci günü ayrıca saat 14.00-14.45 arasında PArti sözcüsü Faik Öztrak ekonomi konulu sunum yapacak. Öztrak’ın ardından CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, Dış Politika konusunu ele alacak.

Çeviköz’ün ardından ise saat 15.30-18.15 arasından Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel, Sandık Güvenliği ve Seçmen Listeleri konulu sunum yapacak.

Öte yandan kampın ikinci gününde sonunda ise Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin eşleriyle çay davetinde buluşacak.

ÜÇÜNCÜ GÜN DEĞERLENDİRMELER YAPILACAK

Kampın 3. günü ise saat 10.00'da milletvekillerinin değerlendirme konuşmalarıyla başlayacak. Milletvekillerinin ardından 16.00-17.00 arasından Kemal Kılıçdaroğlu değerlendirme konuşması yapacak.

3. günün akşamında ise Kılıçdaroğlu, Antik Agora’da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e AKPM tarafından verilen ödül törenine katılacak.

25 Eylül Pazar günü CHP Lideri, saat 10.00'da otelde yapacağı kahvaltının ardından kentten ayrılacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.