Dolar 32,4639
%-0.07
Euro 34,8475
%-0.36
Altın 2.446,330
%0.41
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin İzmir'de düzenlediği kampta 'saha ve uyum' talimatı

CHP'nin İzmir'de düzenlediği kampta 'saha ve uyum' talimatı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediyesinin CHP'li meclis üyeleriyle Seferihisar'da düzenlenen Meclis Üyeleri Kampı'nda bir araya geldi. Salıcı ve Torun'un önce ilçe başkanları ile ardından da belediye başkanlarıyla ayrı ayrı toplantılar düzenledikleri belirtildi. bu toplantılarda uyum içinde çalışılması uyarısında bulunulduğu belirtildi. Yine iki Genel Başkan Yardımcısının belediye başkanlarına daha çok sahada olun mesajı verdiği ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 19.11.2022 - 16:53

EGEPOSTASI- CHP Genel Merkezi tarafından CHP İzmir İl Başkanlığı koordinesinde düzenlenen ‘Meclis Üyeleri Kampı’, Seferihisar ilçesinde yapıldı. 2 gün süren kampa, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'un yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve ilçe başkanları katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçenin CHP'li meclis üyelerini bir araya getiren kampta seçim süreci, saha ve parti çalışmaları ile ekonomi konuları ele alınırken, dünkü açılış konuşmalarının ardından program basına kapalı oalrak devam etti.

‘Meclis Üyeleri Kampı’nın basına kapalı bölümünde Salıcı ve Torun'un önce ilçe başkanları ile ardından da belediye başkanlarıyla ayrı ayrı toplantılar düzenledikleri belirtildi.

Salıcı ve Torun'un bu toplantılarda uyum içinde çalışılması uyarısında bulundukları ifade edildi.

Belediye başkanlarının ilçe örgütüyle ve de meclis üyeleriyle uyum içinde çalışmalarının istendiği aktarıldı.

Öte yandan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı'nın ilçe başkanları toplantısında örgütten öbek çalışmalarına ağırlık vermeleri gerektiğini söylerken, öbek çalışmasını tamamlamak üzere olan Güzelbahçe İlçe örgütünü övdüğü belirtildi. Güzelbahçe'ye en yakın Kınık ve Balçova ilçeleri olduğu onların bile oransal olarak yüzde 50'nin altında kaldığı ileri sürüldü.

Yine iki Genel Başkan Yardımcısının belediye başkanlarına daha çok sahada olun mesajı verdiği ifade edildi.

Son olarak Salıcı'nın 2023 yılında yapılması planlanan milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için il ve ilçe başkanlıklarından istifa edecekler için de tarih verdiği belirtildi.

Salıcı'nın istifalar için 12 Aralık 2022 tarihinden sonra genelge göndereceklerini açıkladığı aktarıldı.

İki günlük kampın gayet iyi geçtiği özellikle meclis üyelerinin memnun olduğu ifade edilirken, İzmir Demokrasi Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ufuk Gencel'in verdiği motivasyon seminerinin ilgiyle takip edildiği belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.