Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan ve Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na taziye

Erdoğan ve Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun vefatı nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na taziye dileklerinde bulundu. Erdoğan, "Kardeşiniz Celal Kılıçdaroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Celal Bey'e Allah'tan rahmet, size ve tüm aile üyelerine başsağlığı dilerim" dedi.

  • Ege Postası
  • 19.11.2022 - 14:11

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, dün gece, Kocaeli'nde 68 yaşında yaşamını yitirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ve ailesine taziye mesajı paylaştı. Erdoğan'ın taziye mesajı şöyle: 

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı... Kardeşiniz Celal Kılıçdaroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Celal Bey'e Allah'tan rahmet, size ve tüm aile üyelerine başsağlığı dilerim." 

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum." mesajını paylaştı.

BAKAN KOCA'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TAZİYE MESAJI

İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajı...

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayata veda etti. Kendisine Allah’tan rahmet, başta Sn. Kılıçdaroğlu olmak üzere bütün ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.