Dolar 32,5120
%0.19
Euro 34,5656
%0.06
Altın 2.493,510
%0.28
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Ekonomi Masası İzmir'e geliyor! Heyette kimler var?

CHP Ekonomi Masası İzmir'e geliyor! Heyette kimler var?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında kurulan ve çok sayıda kente giderek çalışmalar yapan Ekonomi Masası, 24-25 Ağustos'ta İzmir'de olacak. 'Ekonomi Masası'nın 2 günlük İzmir programı kapsamında bir gün odalar ve sivil toplum kuruluşları ile bir gün de alan çalışması yapacağı aktarıldı.

  • Ege Postası
  • 22.08.2022 - 14:37

EGEPOSTASI – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında genel başkan yardımcıları ve çok sayıda milletvekilinin katılımıyla oluşan CHP Ekonomi Masası heyeti 24-25 Ağustos'ta İzmir'e geliyor.

İzmir'de ilk defa toplancak Ekonomi Masası'nda Faik Öztrak ve İzmir milletvekilleri dışında, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın, Fethi Açıkel, Orhan Sarıbal, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygun, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İzmir eski Milletvekili ve Ekonomi Masası Sekreteri Rahmi Aşkın Türeli yer alacak.

Yaklaşık iki yıldır il il gezerek ekonominin nabzını tutan CHP Ekonomi Masası üyelerinin İzmir'de, Ticaret Odası, Sanayi Odası, esnaf birliği, odalar, borsalar ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek. Ekonomi Masası üyeleri ayrıca kentte alan çalışması yaparak esnaf ile buluşacak ve sorunları yerinde dinleyecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.