Dolar 32,4768
%0.09
Euro 34,6932
%-0.08
Altın 2.476,540
%0.58
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oran, Kılıçdaroğlu ile görüştü! Sakız bonzaisi hediye etti

Başkan Oran, Kılıçdaroğlu ile görüştü! Sakız bonzaisi hediye etti

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile genel merkezdeki makamında bir araya geldi. Görüşmede hayata geçirdiği hizmetleri ve gelecek döneme ilişkin vizyon projelerini anlatırken, 40 yıl aradan sonra ilk kez hasadı yapılan Sakız Ağacını temsilen sakız bonzaisi hediye etti.

  • Ege Postası
  • 18.02.2021 - 22:01

EGEPOSTASI- Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran bir dizi görüşme ve temaslarda buunmak üzere Ankara'ya gitti. Başkan Oran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile genel merkezdeki makamında görüştü. Görüşmede Başkan Oran, göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği hizmetleri anlatırken, 40 yıl aradan sonra ilk kez hasadı yapılan Sakız Ağacını temsilen sakız bonzaisi hediye etti.

Görüşmeye ilişkin sosyla medyadan açıklama yapan Oran şu ifadeleri kullandıı;

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkezimizdeki makamında bir araya geldim.

Göreve geldiğim süreçten itibaren geçen zaman diliminde hemşehrilerimizle el ele, kol kola yaptığımız hizmetleri anlattım. Yerel yönetim anlayışımız çerçevesinde her zaman ilkleri yaşayan Çeşmemiz’de yaptıklarımızı anlatırken ilçemizin gelecek döneme ilişkin vizyon projelerini anlattım. Genel Başkanımıza 40 yıl aradan sonra ilk kez hasadını yaptığımız Sakız Ağacını temsilen sakız bonzaisi, Çeşmemizin meşhur Sakız Enginarını, Ata tohumumuz Karakılçık buğdayımızdan ürettiğimiz ekmeğimizi hediye ettik. Kendisinin Çeşme aileme selamlarını getiriyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.