Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babacan: Hiçbir güç, halktan daha güçlü değildir

Babacan: Hiçbir güç, halktan daha güçlü değildir

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün Denizli’de yerel bir televizyon kanalının yayınına katıldı. Televizyon kanalının bulunduğu binadaki AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nda bir grup AK Partili binanın içinde ve önünde sloganlar attı. Babacan, yayının ardından “DEVA Partisi olarak yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir güç, halktan daha güçlü değildir. Halkımızın da artık arkamızda olduğunu gayet iyi görüyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.08.2022 - 13:58

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün Denizli’deydi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Babacan, kent merkezinde Denizlililere seslendi. Babacan, daha sonra yerel bir televizyon kanalının yayınına katıldı.

Babacan’ın televizyonun bulunduğu binaya geldiği sırada, kanalın üst katında bulunan AK Parti Denizli İl Başkanlığı’ndaki bir grup, ses sistemi aracılığıyla müzik açtı, marşlar söyledi ve sloganlar attı. Polis, televizyon binasının çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Yayının ardından Babacan, ANKA Haber Ajansı’na konuştu. Babacan, şunları söyledi:

“Arkadaşlar, biz DEVA Partisi olarak yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir güç, halktan daha güçlü değildir. Halkın iradesinden daha büyük bir güç biz tanımadık. Böylece yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın iradesinin de artık çok şükür bizim arkamızda olduğunu gayet iyi görüyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.