Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce'den 'rant ittifakı' iddiası: Seçim döneminde hepsini açıklayacağım!

İnce'den 'rant ittifakı' iddiası: Seçim döneminde hepsini açıklayacağım!

Dün akşam Seferihisar’ın Sığacık ilçesinde partililere seslenen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Türkiye’de bir ortaklık var. Sadece Cumhur İttifakı ya da Millet İttifakı değil, rant ittifakı da var. Hangi milletvekili, hangi belediyelerle ilişkili, seçim döneminde hepsini anlatacağım” iddiasında bulundu. İnce ayrıca İzmir’i ayrı bir dosya halinde açıklayacağını da sözlerine ekledi.

  • Ege Postası
  • 11.08.2022 - 12:30

EGEPOSTASI – Önceki akşam bir dizi program kapsamında İzmir’e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Seferihisar'ın Sığacık Mahallesi'nde partililere hitap ettiği konuşmasında çarpıcı iddialarda bulundu.

İnce belediyelerde Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı’nın ortak hareket ettiğini iddia ederken “İzmir’i ayrı bir dosya halinde açıklayacağım” diye ekledi.

İnce konuşmasında şunları söyledi:

“Geçen gün Muğla’daydık. Bizim parti meclis üyelerimizden birisi Marmaris’in eski Belediye Başkanı… Bugün otelini mühürlemişler. Niye mühürlüyorlar? Marmaris’te AKP-CHP ortaklığı var, beraber çalıyorlar. Marmaris’te, Bodrum’da, İzmir’de… İzmir’i ayrı bir dosya halinde açıklayacağım. Türkiye’de bir ortaklık var. Sadece Cumhur İttifakı ya da Millet İttifakı değil, rant ittifakı da var. Hangi milletvekili, hangi belediyelerle ilişkili, seçim döneminde hepsini anlatacağım. Hırsızlığın o partilisi, bu partilisi olmaz. Hırsız, hırsızdır.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.