Dolar 32,5949
%0.37
Euro 34,7863
%0.16
Altın 2.498,160
%0.55
Bist-100 9.461,00
%-0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan CHP'li Özel'e: Sen oyun oynarken biz siyaset yapıyorduk!

AK Partili Dağ'dan CHP'li Özel'e: Sen oyun oynarken biz siyaset yapıyorduk!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel CHP İzmir İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın E- Ticaret düzenlemesine yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Özel, ‘’Ölçülülük ilkesini 2 yıl sonra zaten biz yapacağız. Bizimkiler AK Partililerin oturduğu yerde oturacak. Hamza Dağ’da eğer yazarlarsa arkadaşlar bir yerde olacak. 1,5 yıl zaten kanun yürürlükte. 1,5 yıl sonra iptal olursa sana Özgür Özel sözü, o gün hızla getireceğiz.” dedi. Özgür Özel’in sözlerine FİFA göndermesi yapan Hamza Dağ, ‘’ Sen eczanede PlayStation’da FIFA oynarken biz siyaset yapıyorduk’’ ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 16.09.2022 - 18:26

EGEPOSTASI- CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel bugün CHP İzmir İl Başkanlığında E- Ticaret düzenlemesine yapılan itirazlar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın verdiği eleştirilere yanıt verdi. CHP’li Özel, “Hamza Dağ televizyona çıkmak istemiş… Haklıdır. AK Parti’nin iletişim başkanı ama bakıyorsunuz Twitter’da 30 bin takipçisi var. O da istiyor gündeme çıkmayı televizyona çıkmayı. Biz CHP olarak gayri yasal bir yere gitmedik, Anayasa Mahkemesine gittik. Sen bu kanunu 3 ay önce getirdin, biz hukukçularımız ile tartıştık da sonra mı götürdük? Gecenin bir yarısı getirdiniz. Biz de oy verdik ve geçirdik. 13 maddenin 2 fıkrasına itiraz ettik. Bu hali ile yürürlükte. Hamza Dağ kimin işini takip ediyorsa panik olmasın. Ölçülülük ilkesini 2 yıl sonra zaten biz yapacağız. Bizimkiler AK Partililerin oturduğu yerde oturacak. Hamza Dağ’da eğer yazarlarsa arkadaşlar bir yerde olacak. 1,5 yıl zaten kanun yürürlükte. 1,5 yıl sonra iptal otursa sana Özgür Özel sözü, o gün hızla getireceğiz’’ ifadelerini kullandı. 

‘’ Belli ki kuyruğuna bastık’’
CHP’li Özel’in eleştirilerine sosyal medyadan yanıt veren AK Partili Hamza Dağ, ‘’Özgür Özel kardeşim, sen eczanede PlayStation’da FIFA oynarken biz siyaset yapıyorduk. Biz bu oyuna da 86. dakikada bir telefonla girmedik. Liyakatsiz bir partide olmanın avantajıyla Genel Başkanlık hayaliyle bana saldırmanı anlıyorum. Belli ki kuyruğuna bastık, 3 gündür ciyaklıyorsun. Çok şey söylüyorsun ama sorduğumuz sorulara tek kelime cevap veremiyorsun. Arsızlığı bırak, bu şaibeli işin arka planını millete anlat. Sen oyun oynamayı özlemişsindir. Merak etme, 2023'te bir seçim daha kaybettikten sonra genel başkanınla beraber oynamanız için internetten sipariş vereceğim yeni oyun konsolunuz benden. İster AYM'ye götürürsünüz, ister kazanmak için birbirinizi yersiniz’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.