Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
8 Mart’ta 8 Kadın’dan muhteşem gece

8 Mart’ta 8 Kadın’dan muhteşem gece

Güzelbahçe Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Dem Vokal Grubunun ‘8 Mart 8 kadın’ kadınlar günü özel konseri büyük alkış aldı.

  • Ege Postası
  • 09.03.2022 - 09:44

Güzelbahçe Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Konferans Salonu’nda yapılan konsere Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nilüfer İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, meclis üyeleri ve Güzelbahçeliler katıldı. Farklı mesleklerden oluşan 8 kadının bir araya gelerek oluşturduğu grup bir birinden güzel şarkılarla izleyicilere güzel bir gece yaşattı.

Son olarak sahne alan  Piyanist Berk Köseoğlu eşliğinde İzmir Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Soprano Beste Güler Aslan sahne aldı.

8 Mart ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Her 8 Martta olduğu gibi Emekçi Kadınlar günümüzü bir dizi etkinlikle kutluyoruz. Tabi Kutlamak belki doğru değildir çünkü 8 Mart direnişin günüdür. Kadınlar bedel ödeyerek bugünü elde etmişlerdir. Biz de bu günü daha anlamlı kılmak için bazı etkinlikler düzenledik. Son etkinliğimiz de farklı mesleklerden oluşan 8 başarılı kadının muhteşem performanslarını diledik. Soprano adeta bizi sesiyle büyüledi. Kadın isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Ülkemizde maalesef her 8 Martta olduğu gibi kadınlarımızın sorunlarını ve kadına şiddeti konuşuyoruz. Kadına yönelik şiddet artarak devam ediyor. Ama biz kadına yönelik her türlü şiddetin tam karşısında olacağız. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.