Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger ve Başkan Soyer'den deprem açıklaması

Vali Köşger ve Başkan Soyer'den deprem açıklaması

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den, İzmir’in Menderes ilçesinde meydana gelen depremlere ilişkin açıklamalar geldi. Başkan Soyer, depremden kaynaklı herhangi bir hasar meydana gelmediğini belirtirken Vali Köşger, ekiplerin harekete geçtiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 19.05.2021 - 15:09

EGEPOSTASI- İzmir, 30 Ekim tarihinden sonra bir kez daha art arda depremlerle sarsıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD)'tan yapılan açıklamaya göre Menderes-Gümüldür Fayında büyüklükleri 4.3 ve 4.2 olmak üzere art arda sarsıntılar meydana geldi. 

Depremin ardından açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den depreme ilişkin ilk açıklama geldi.

Kentte depremden kaynaklı olarak tespit edilen bir hasar olmadığını belirten Başkan Soyer, “Kentimizde art arda meydana gelen depremlerden etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlk gelen bilgilere göre herhangi bir hasar belirlenmemiştir. Tüm ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Günün her saati 444 40 35 hattımızdan bize ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

VALİ KÖŞGER: EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Depreme ilişkin bir açıklama da İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’den geldi. Ekiplerin harekete geçtiğini belirten Vali Köşger, “İlimiz Menderes ilçesi merkezli 4,3 şiddetinde bir deprem meydana gelmiş olup an itibariyle intikal eden olumsuz bir durum yoktur. İhtiyaten bölgeye tarama amaçlı AFAD ekipleri gönderilmiştir. Geçmiş olsun İzmir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.