Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali araya girdi açlık grevi sona erdi

Vali araya girdi açlık grevi sona erdi

Hayvan hakları yasası çıkarılması için 24 Şubat gününde açlık grevine başlayan Muharrem Akburak’ın açlık grevi, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in araya girmesiyle sona erdi.

  • Ege Postası
  • 23.03.2021 - 17:41

EGEPOSTASI- Hayvan hakları yasası çıkarılması için bireysel direniş kararı alarak açlık grevine başlayan Muharrem Akburak’ın açlık grevi 28. gününde İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in olaya müdahil olmasıyla sona erdi.  
 
Akburak’ın 24 Şubat günü başlattığı açlık grevinin 27. gününde durumunun ağırlaşması ve hastaneye kaldırılmasının ardından sonrasında İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in araya girmesiyle Akburak açlık grevini sonlandırdı.
 
Yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan Akburak, Vali Köşger’e teşekkür etti. 
 
“İzmir Valimiz, vali yardımcısı ve sağlık müdürüne çok teşekkür ediyorum...
 
Hayvanların Felaketi olacak yasa çıktığı takdirde sokaklarda ve evlerimizde bakıp besleyeceğimiz,sevebileceğimiz hayvanlarımız kalmayacak...Bu sebepten dolayı yapmış olduğum, açlık grevimin 27.Günü düşüp başımı çarparak yaralandım.Can dostlarımın durumu öğrenmeleri ile sevgileri sitemleriyle grevi sonlandırma istekleri oldu... Sevgili can dostlarım yasayı çıkaracak yetkililere sesimizi duymaları için seslenin...
 
Başımı çarpma yaralanmam olayı haber alan İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger direktifi ile Vali Yardımcısı Sayın Hulusi Doğan ve İzmir İl Sağlık Müdürümüz beni telefonla arayıp, evime acil olarak sağlık ekibi gönderdiler... Çiğli Araştırma Hastahanesi’ne götürülüp gerekli tedavimi yapılmasını sağladılar...
 
Hastahanede aldığım en güzel haber ise isveç ve istanbulda benim için zincir kemeri oluşturulması haberi oldu...
 
Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger'e, Vali Yardımcısı Sayın Hulusi Doğan'a, İzmir Sağlık Müdürü Op. Dr. Sayın Burak Öztop'a sonsuz sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Çok teşekkür ediyorum.
 
Evime döndüm. Açlık grevimin 28. günündeyim... İzmir Vali Yardımcısı Sayın Hulusi Doğan ve Menemen Belediye Başkan Vekili Sayın Aydın Pehlivan ziyaretime gelecekler...”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.