Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de bisiklet turu nedeniyle ulaşımda düzenleme ve 'aksama' uyarısı

İzmir'de bisiklet turu nedeniyle ulaşımda düzenleme ve 'aksama' uyarısı

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bugün yapılacak Çeşme - Karşıyaka etabı nedeniyle İzmir'de arabalı vapur seferleri yaklaşık 3 saat durdu. Bisiklet turu nedeniyle tedbirlerin alındığı bulvar ve caddeleri kullanan bazı otobüs hatlarının seferlerinde ise aksamalar yaşanacak. Karşıyaka Tramvayı'nın seferlerinde de düzenlemeye gidildi.

  • Ege Postası
  • 12.04.2022 - 12:34

EGEPOSTASI - 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bugün yapılacak Çeşme - Karşıyaka etabı nedeniyle İzmir’de otobüs, deniz ve tramvay seferlerini de etkiledi. 

FERİBOT SEFERLERİ AKSADI

İZDENİZ’den yapılan açıklamada arabalı vapur seferlerinin geçici süreyle yapılamayacağı duyuruldu. Açıklamada, “Sayın Yolcularımız, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 12 Nisan 2022 Salı günü yapılan Çeşme - Karşıyaka etabı süresince Araba Vapuru seferleri geçici süre ile yapılamayacaktır. Bostanlı İskelesi'nden saat; 12.00 de Üçkuyular İskelesi'nden de saat; 12.30 da Yolcu Gemisi ile sefer düzenlenecektir” ifadelerine yer verildi.

Yaklaşık 3 saat süren aksamanın ardından feribot seferleri 15.00'ten itibaren tekrar başlatıldı. İZDENİZ'den yapılan duyuruda Sayın Yolcularımız, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle geçici süre ile ara verilen Araba Vapuru seferleri saat 15:00’dan itibaren tekrar başlatılacak olup, sefer tarifesi program dahilinde uygulanacaktır. İyi yolculuklar dileriz" denildi.

OTOBÜS SEFERLERİNDE AKSAMA

ESHOT’tan yapılan duyuruda ise bisiklet turu nedeniyle alınan tedbirler nedeniyle Fevzi Paşa Bulvarı, Şair Eşref Bulvarı, Atatürk Caddesi, Liman Caddesi, Altınyol, Anadolu Caddesi, Cemal Gürsel Bulvarı, İzmir-Çeşme Otoyolu, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Mithatpaşa Caddesi'ni kullanan otobüs hatlarının seferlerinde aksamalar meydana gelebileceği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KARŞIYAKA TRAMVAYI'NDA DÜZENLEME

Ayrıca bisiklet turunun Çeşme Karşıyaka etabı nedeniyle Tramvay seferlerinde de düzenlemeye gidildi. Tram İzmir’den yapılan açıklamada Karşıyaka Tramvayı'nın bugün saat 06.00-18.00 arasında Ataşehir ile Yunuslar durakları arasında hizmet vereceği aktarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.