Dolar 32,5584
%0.04
Euro 34,8204
%-0.13
Altın 2.433,680
%0.15
Bist-100 9.708,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Geri dönüşüm kutusu krizinde’ yeni perde: O isim görevden alındı

‘Geri dönüşüm kutusu krizinde’ yeni perde: O isim görevden alındı

İzmir’in bazı ilçelerine konulan geri dönüşüm kutuları kriziyle gündeme gelen ve , İzmir Valiliği Protokol Şube Müdürlüğü ve Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü gibi önemli iki birimin başında olan TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı ) İzmir İl Temsilcisi Mesut Öndeş, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından görevden alındı.

  • Ege Postası
  • 01.09.2021 - 09:56

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), kentin bazı ilçelerine geri dönüşüm kutuları koyması İzmir kamuoyunda tartışmalara ve tepkilere neden olmuştu. Konuyu gündeme getirten CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, TÜGVA’nın İzmir İl Temsilcisi ve aynı zamanda Valilik çalışanı olan Mesut Öndeş’in kaymakamlara talimat vererek belediyelerin yerleştirilen kutuları kaldırılmaması yönünde talimat verdiği iddialarını dile getirmişti. 
Bakan ayrıca, konuya ilişkin muhatabın vakıf değil valilik olduğunu belirtti ve resmi kurumları konuya ilişkin açıklama yapmaya davet etmişti.

VALİLİK’TEN FLAŞ HAMLE

Öte yandan; ortaya atılan iddiaların ardından flaş bir gelişme yaşandı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Valiliği Protokol Şube Müdürlüğü ve Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü gibi önemli iki birimin başında olan TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı ) İzmir İl Temsilcisi Mesut Öndeş’i görevden aldı.

Vali Köşger, Öndeş’in görevine ise görevinden alırken yerine Protokol Şube Şube Müdürlüğü’nde çalışan Polis Memuru Şeyma Üncü’yü atadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.