Dolar 32,5095
%0.19
Euro 34,8267
%0.3
Altın 2.490,760
%1.16
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başarının adresi İzmir Fen Koleji

Başarının adresi İzmir Fen Koleji

Okulların açılmasına sayılı günler kala hem velilerde hem öğrencilerde heyecan dorukta. Ege'nin incisi güzel İzmir'imizin nadide değerlerinden birinden bahsetmek istiyorum bugün sizlere. Kendi bünyesinde oluşturduğu deneyimli kadrosu ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran, hem öğrencilere hem de ailelere karşı gösterdiği hassasiyet ile özel okullar kategorisinde ilk sıralara yerleşmeyi şimdiden başarmış bir kurum İzmir Fen Koleji.

  • Ege Postası
  • 02.09.2021 - 12:18

Kendinizi evinizin rahatlığında hissedeceğiniz, bir o kadar da güvenebileceginiz, gözünüzün arkada kalmayacağı, konfor ve rahatlığı da beraberinde sunarken; deneyimli yönetim ve öğretmen  kadrosu ile de en çok tercih edilenler arasındaki yerini aldı. Başarmanın, kendine güvenmenin ve en önemlisi de özgüvenli bireyler yetiştirmenin ilke edinildiği bu okulda, ilkokulundan lisesine kadar öğrenci ayrımı yapmadan aynı duyarlılıkta ilgi göstermeye ayrı bir önem veriliyor. "Paran varsa en iyi okulda okuyabilirsin, başarmasan da olur, nasılsa okul notunu yüksek alabilirsin" mantığından uzak; aksine "çalışırsan başarır, hedeflerine ulaşırsın" felsefesi ile ilerlemeyi ilke edinmiş adeta. Okulu sizlerin yerine ziyaret edip, şöyle bir değerlendirmek istediğimde ilk dikkatimi çeken konulardan bir diğeri ise; güler yüzlü personeli, insana güven veren edasıyla sizleri karşılayan okul yönetimi ve sımsıcak ortamı tüm özel okul teorilerimi yıkıp geçti aslında.

Kesinlikle gidip görmenizi, bu denli ince ayrıntıya kadar düşünülmüş sınıfları, inanılmaz başarılara imza atan kadrosunu tanımanızı ve tanıtmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Ne diyelim, her şey çocuklarımızın geleceği için değil mi? Onların yarınlarının temellerinin sağlam atılması, hayallerindeki mesleklere giden yolda onlara verebileceğimizin en iyisi değil mi? O halde ne duruyorsunuz? Gidin, görün ve keşfedin derim.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.