Dolar 32,4985
%-0.13
Euro 34,9388
%0.32
Altın 2.432,940
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partililere bir tepki de DİSK’ten: ‘Takipçisi olacağız’

AK Partililere bir tepki de DİSK’ten: ‘Takipçisi olacağız’

DİSK/Genel-İş İzmir 9 Nolu Şube Yönetim Kurulu, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’ın da aralarında olduğu bir grup Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ndeki güvenlik görevlileriyle yaşadıkları arbedeye ilişkin basın açıklaması yaptı. DİSK tarafından yapılan açıklamada, ‘’Arkanıza aldığınız iktidar gücü sayesinde aklınıza her eseni yapabileceğinizi, emekçiye her türlü zulmedebileceğinizi düşünen bu zihniyetinizi ve bu kanun tanımaz tavrınızı kınıyoruz’’ ifadeleri kullanıldı.

  • Ege Postası
  • 05.10.2022 - 17:04

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’ın da aralarında olduğu bir grup AK Partili siyasetçinin Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ndeki güvenlik görevlileriyle yaşadıkları arbede CHP’liler tarafından çok sert eleştirilmişti. AK Partililere bir tepki de DİSK/Genel-İş İzmir  9 Nolu Şube Yönetim Kurulu’ndan geldi. 

DİSK tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 
‘’AKP İl Başkanı ve ekibi, Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisine izinsiz girmeye çalışıp sadece ve sadece  görevini yapan üyelerimize zorbalık yapıyor, hakaret ediyor. AKP’li İl Başkanı ve ekibi siz kendinizi kanunların üzerinde mi görüyorsunuz! Bugün yaşanılan olayda arkadaşlarımız kanun dışı hiçbir şey yapmamıştır. Kanunları gerekçe gösterip kanun dışı davranan tam da sizlersiniz.  Görüntülerde de görüldüğü üzere görev alanında , 5188 sayılı Kanunun verdiği yetkilerle görevlerini ifa eden Güvenlik Emekçisi arkadaşlarımızı tartaklayıp , darp edip, hakarette bulunan bu zihniyetinize yazıklar olsun. Arkanıza aldığınız iktidar gücü sayesinde  aklınıza her eseni  yapabileceğinizi , emekçiye her türlü zulmedebileceğinizi  düşünen bu zihniyetinizi ve bu kanun tanımaz tavrınızı kınıyoruz.  Bugün yaşanan olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Üyelerimiz asla yalnız değildir.’’ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.