Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0684
%-0.15
Altın 2.309,700
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski Başkan Ülgür'den Başkan Sengel’e çirkin saldırı

Eski Başkan Ülgür'den Başkan Sengel’e çirkin saldırı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Şirince mahallesindeki etkinliğe katılan Efes Selçuk’un ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, eski Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve yakın çevresi tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. Yapılan saldırı sonrası, sosyal medyadan kınama mesajları yağdı. Jandarma araya girdi...

  • Ege Postası
  • 30.10.2019 - 08:34

Cumhuriyetin ilanının 96. yıldönümü kutlamaları kapsamında Efes Selçuk halkıyla birlikte kent merkezinin yanı sıra Zafer ve 14 Mayıs mahallesini meşalelerle aydınlatarak muhteşem bir fener alayına damga vuran Efes Selçuk’un Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kent merkezinde süren programın ardından, beraberindeki CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, CHP’li bazı yöneticiler ve belediye çalışanlarıyla köylerde düzenlenen etkinliklere de katıldı. 
 

KÖY HALKI, OLAY ÇIKARAN GRUBUN KÖYÜ TERK ETMELERİNİ İSTEDİLER 

Şirince Köyü’nde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Sengel’in yanı sıra bir kadın belediye çalışanı da fizikselsaldırıya uğradı.Şirince köy meydanında vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Sengel, çalışma arkadaşları, partililer ve vatandaşlarla birlikte halay çekerken; eski belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve çevresindeki grup tarafından sözlü ve fiziksel saldırıda bulunuldu. Jandarma ekipleri tarafından müdahale edilen olayda Hüseyin Vefa Ülgür ve çevresindeki grup gözaltına alındı. Olaya sert tepki gösteren Şirince halkı, eski Başkan Ülgür ve beraberindekiler gözaltına alınmadan önce köyü terk etmesini istediler.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e yapılan saldırı sonrasında başta Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü olmak üzere, partililer ve vatandaşlar tarafından sosyal medyada kınama mesajları yağdı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.