Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sengel'e saldırıya disiplin yolu gözüktü

Başkan Sengel'e saldırıya disiplin yolu gözüktü

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e yapılan çirkin saldırı sonrası eski Başkan Vefa Ülgür’e disiplin yolu gözüktü. İl Başkanı Yücel'den saldırıya sert tepki

  • Ege Postası
  • 30.10.2019 - 10:27

EGEPOSTASI - Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e, yine CHP’li eski Belediye Başkanı Vefa Ülgür ve yakınları tarafından yapılan sözlü taciz ve fiziki müdahale İzmir ve Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Başta CHP’liler olmak üzere toplumun pek çok kesiminden tepki çeken ve kınanan olay sonrası CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan sert bir açıklama yaparak çirkin saldırıyı kınadı. İl Başkanı Yücel’in yaptığı açıklamada eski başkan Ülgür’e disiplin yolu gözükürken, yasal hakların savunulması konusunda da adım atacağı öğrenildi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Kadının toplumdaki yerini hazmedemeyen kim varsa karşısındayız. Yapılan saldırı Filiz başkanımızın nezdinde, onu seçen, ona görev veren Selçuk halkına da yapılmıştır. Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yasal sürecin takipçisiyiz. Parti olarak da kendi disiplin mekanizmamızı çalıştıracağız. Örgütüm ve şahsım adına üzüntülerimi ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.