Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya’dan Soyer’in ‘siyasi kıskançlık’ söylemine manidar yanıt: Bomboş geçen 550 gün!

AK Partili Kaya’dan Soyer’in ‘siyasi kıskançlık’ söylemine manidar yanıt: Bomboş geçen 550 gün!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 550 gün sunumuna ilişkin eleştirilere “siyasi kıskançlık” olarak nitelendirmesine manidar bir fotoğrafla yanıt verdi. İzmir’in 550 gününün bomboş geçtiğini ifade eden Kaya ayrıca, İzmir’in simge isimlerinden Sancar Maruflu’nun Tunç Soyer’in 550 gün sunumuyla ilgili yaptığı “Tek kişilik dramatik komedi oyunu” söylemine de değinerek, “Sancar Maruflu'nun da dediği gibi, artık İzmirli uyandı. İzmirliler, hayal dünyasından mesaj getirenlere inanmıyor. Oynadığınız ve farkında olmadığınız tek kişilik komedi oyununda size başarılar” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 26.10.2020 - 16:56

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 550 gün sunumuna ilişkin eleştirilere istinaden yaptığı “siyasi kıskançlık” yorumuna manidar bir fotoğrafla yanıt verdi. Kaya, Soyer’i farklı görüşlere tahammül edememekle eleştirdi.

Kaya, konuya ilişkin şunları söyledi; “Eleştiriye, farklı görüşlere tahammül edemeyen, tek başına yönettiği İzmir'in bomboş geçen 550 gününü sahnede tek başına anlatan CHP’li Tunç Soyer, "beni kıskanıyorlar" demiş.”

 

MARUFLU’NUN ELEŞTİRİSİNE DESTEK

AK Partili Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda ayrıca İzmir’in simge isimlerinden olan Sancar Maruflu’nun Başkan Soyer’in 550 gün sunuma ilişkin yaptığı “Tek kişilik dramatik komedi oyunu” yorumunu da değerlendirdi.

Kaya, yaptığı yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Beyefendiliği, tarafsızlığı, İzmir'e olan sevdası ve kent belleğine hakim kültürüyle tanıdığımız, İzmir Baba olarak da bilinen Sancar Maruflu, Tunç Soyer'in 550 günlük icraatlarını şöyle değerlendirmiş; TEK KİŞİLİK DRAMATİK KOMEDİ OYUNU! Durum, bundan daha güzel anlatılamazdı.

Sancar Maruflu'nun da dediği gibi, artık İzmirli uyandı. İzmirliler, hayal dünyasından mesaj getirenlere inanmıyor. Oynadığınız ve farkında olmadığınız tek kişilik komedi oyununda size başarılar. İzmir'in yıllarını heba edeceğiniz anlaşıldı, umarım tahribatınız çok büyük olmaz.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.