Dolar 32,5681
%0.09
Euro 35,0013
%0.5
Altın 2.429,550
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’den muhalefete 550 gün göndermesi: Karalamaya çalışanlar olacaktır

Soyer’den muhalefete 550 gün göndermesi: Karalamaya çalışanlar olacaktır

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “haftalık not defterini” İzmirlilerle paylaştı. Notlarında geçtiğimiz hafta yaptığı 550 gün sunumunu yorumlayan Başkan Soyer, icraatlarının doğru yolda olduklarını gösterdiğini belirtti. Soyer, muhalefete de seslenerek, “Elbette bu yapılanları az bulanlar, eleştirenler, siyasi nedenlerde küçümsemeye kalkanlar, kıskançlıkla karalamaya çalışanlar olacaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.10.2020 - 10:52

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şeffaf belediyecilik anlayışıyla başlattığı ve her hafta başında bir önceki hafta yapılanları ve yapılacakları paylaştığı “Haftalık not defterini” İzmirlilerle paylaştı.

Geçtiğimiz hafta yaptığı 550 gün sunumundan bahseden Başkan Soyer, sunuma ilişkin, “Seçildiğimden bu yana hep hesap veren şeffaf yönetim anlayışını benimsedim. Başka bir hayat mümkün diyerek yaptığım sunum da bu anlayışın bir sonucuydu. Yapılan işleri art arda, rakamları alt alta topladığımızda gördük ki onca engele, ekonomik krize, pandemiye rağmen doğru yoldayız. Elbette bu yapılanları az bulanlar, eleştirenler, siyasi nedenlerde küçümsemeye kalkanlar, kıskançlıkla karalamaya çalışanlar olacaktır. Haklı eleştirilerden payımıza düşeni önümüze koyup her zaman iftihar ettiğim görev arkadaşlarımla daha çok çalışacağız. Ama size şunun sözünü bir kez daha veriyorum. İzmirli hemşehrilerimizin başını öne asla eğdirmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Kendisine oy veren ya da vermeyen herkesin belediye başkanı olacağının altını çizen Başkan Soyer, “Tercihimi ‘arka sıradakilerden’ yana kullanacağım.Harcayacağımız her kuruşun sizin sizlerin parası olduğunu asla aklımdan çıkartmayacağım” dedi.

29 EKİM’DE COŞKULU KUTLAMA MESAJI

Son olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na da değinen Soyer, “Bizi biz yapan değerlerin en başında gelen Cumhuriyetimizin 97. yılını hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Cumhuriyetimiz ülkenin yaşadığı her türlü badireye alçakça tuzaklara, yıkmaya çalışanlar akarşı sapasağlam ayakta. Çünkü Cumhuriyet, gözü dönmüş diktatörlerin dünyayı kana buladığı bir çağda, ‘Yurtta barış dünyada barış’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün baş yapıtıdır. Balkonlarınızı, iş yerlerinizi Türk bayraklarıyla süslemeyi unutmayacağınızı biliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.