Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ İzmir turuna Beydağ’dan başladı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, beş gün sürecek İzmir programı kapsamında Beydağ İlçe başkanlığı açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Beydağ Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Şakir Başaran ile görüştü.
- Ege Postası
- 22.04.2026 - 16:45
- Güncelleme: 22.04.2026 - 17:38
EGE POSTASI - Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, il ve ilçe başkanlıklarının açılışları, paneller, söyleşi ve çeşitli temasların yer aldığı yoğun bir program kapsamında İzmir’e geldi.
.png)
Beş gün sürecek ziyaretlerine Beydağ ilçesiyle başlayan Özdağ, Başkanlık Divanı Üyeleri Fikret Artan, Av. Tayga Ak, İzmir İl Başkanı Mehmet Sinan Bezircilioğlu ve Beydağ İlçe Başkanı İbrahim Umut Yapıcıoğlu ile birlikte Beydağ İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Beydağ Belediyesi'ni ziyarte eden Özdağ, Belediye Başkanı Şakir Başaran ile bir araya geldi.
Yorum Yazın