Dolar 32,2590
%-0.24
Euro 34,7667
%-0.13
Altın 2.413,820
%0.85
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vekil Serter saatler sonra açıklama yaptı: 'Ben FETÖ'cü değilim' diyemedi

Vekil Serter saatler sonra açıklama yaptı: 'Ben FETÖ'cü değilim' diyemedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dün katıldığı canlı yayında “FETÖ’cülerin isteği ile önce İl Başkanı ardından milletvekili yapıldı” iddiaları ile gündeme gelen CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter yaptığı açıklama yeni bir tartışma yaşanmasına neden oldu. Bir dönem Anavatan Partisi'nde (ANAP) siyaset yapan Serter’in “1996’dan geliyor benim siyasi kariyerim. CHP’den başka parti de yok“ sözleri daha önce ANAP’taki siyaset dönemini yok sayması ve ardından yaptığı açıklamada FETÖ’cü olmadığını açıklamaması kafaları karıştırdı.

  • Ege Postası
  • 19.12.2022 - 13:28

EGEPOSTASI- HABER MERKEZİ- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün gece katıldığı canlı yayında CHP hakkında bomba bir iddiada bulundu. Bakan Soylu CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter için FETÖ'nün Kılıçdaroğlu'na özel istekte bulunduğunu açıkladı.

Bakan  Soylu şu an CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in FETÖ tarafından Kılıçdaroğlu'na özel olarak önerildiğini açıklarken bu süreçte yaşananları anlattı. Serter'in Pensilvanya bağlantılı kişiler tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na isminin verildiğini, ardından da CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Serter'i önce il başkanı ardından da milletvekili yaptığını iddia etti.

İddialar Türkiye ve İzmir gündemine bomba gibi düşerken Milletvekili Serter daha önce de Karabağlar Belediyesi tarafından yaptırılan Uzundere Rekreasyon Alanı’nda Heykeltraş Ragıp Çiçen tarafından kendisini rüşvete aracılık ettiği iddiası ile gündeme gelmişti.

'FETÖ'CÜ DEĞİLİM' DİYEMEDİ!

Bu kez de FETÖ ile ilişkisi ile gündeme gelen ve konuyla ilgili saatler sonra açıklama yapan Serter, İçişleri Bakanı Soylu’nun her zaman yaptığı gibi iftiralar atarak Bakanlıkta kalmaya çalıştığını öne sürdü.

Serter, “İftira atarak, deli saçması sözler söyleyerek, itibarsızlaştırmaya çalışarak kimse bizi yolumuzdan alamaz. CHP’nin iktidar yürüyüşünü kimse engelleyemez” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.