Dolar 32,2862
%-0.6
Euro 34,6593
%-0.42
Altın 2.411,470
%-0.46
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünal’dan Şahin’in ‘ihanet’ iddialarına ‘Zübük’ göndermesi

Ünal’dan Şahin’in ‘ihanet’ iddialarına ‘Zübük’ göndermesi

Menemen Belediyesi bağımsız meclis üyesi Hasan Ünal, dört dönem üst üste Menemen Belediye Başkanlığı yapan Tahir Şahin’in Menemen Belediyesi Grup Başkan Vekilliği seçimlerine ilişkin kendisiyle ilgili ortaya attığı ‘ihanet’ iddialarına yanıt verdi. Şahin’i iddialarını ispata davet ederken Kemal Sunal’ın unutulmaz filmi “Zübük”ü izlemeye davet etti.

  • Ege Postası
  • 01.03.2022 - 19:30

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Dört dönem üst üste Menemen Belediye Başkanlığı yapan Tahir Şahin, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında Menemen Belediyesi’ni CHP’den AK Parti’ye geçmesi konusunda “3 fire” ve CHP’den istifa eden Hasan Ünal’a ateş püskürmüş ve kendilerini istifaya davet etmişti.

Şahin, konuşmasında; “Meclis üyeleri konusunda doğru seçim çok önemli. Sadece 2-3 oy fazla alacağım diye yanlış meclis üyelerine yönelirseniz başınıza bu gelir. Aslında işin özü şu: Atamayla belediye başkanını, meclis üyelerini atarsanız yukarıda Genel Merkez’de o kişinin ya da bu kişinin adamı diye listelere girerler. Hep demokrasi, hak, hukuk diyoruz. Ama adaleti önce kendi evinizde sağlayacaksınız. Eğer yapmazsanız bu tür karışıklıkları hep yaşarsınız. ‘Efendim şu zamanda ön seçim olmaz zamanı değil…’ Benim delegem akıllı inşalar. Bırakın atamaları, ön seçim olsaydı benim delegem aslanlar gibi 18 meclis üyesini de doğru sıraya koyardı ve hiçbiri asla ve asla partisine ihanet etmezdi. Biri Serdar Aksoy’dan sonra istifa etti, ‘Yolun yolumuzdur’ diyen bir arkadaşımız. Ardından 3 kişi istifa etti. 3 kişi resmen partiyi sattı. 3-5 kuruş menfaat için… Buna partiyi satmak denir” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan; Şahin’in ifadelerine Ünal’dan yanıt gecikmedi. Ünal, bugün gerçekleştirilen Menemen Belediyesi Meclis oturumunda yaptığı konuşmada, Şahin’i iddialarını ispata davet ederken Kemal Sunal’ın unutulmaz filmi “Zübük”ü izlemeye davet etti.

“CHP’YE ŞİRİN ÇOCUK GÖRÜNMEK İÇİN…”

Söz alan bağımsız meclis üyesi Hasan Ünal, “Geçen hafta bir TV programında 4 dönem belediye başkanlığı yapmış olan Tahir Şahin’in konuşmasına denk geldim 2 konudan bahsetti .Birincisi.. Ben belediyeyi devrettiğimde belediyenin toplam borcunun 18 milyon olduğunu söyledi. Buna fazla girmeyeceğim. Ama kamuoyunu yanılttığın söylemek istiyorum. Kamu hariç esnafa ne kadar borcu olduğunu önümüzdeki mecliste açıklayacağım. CHP kendisini ihraç etti ve Memleket Partisi’ne geçti. Baktı ki Memleket Partisi ittifakın içinde yer almıyor, ‘Altıok benim içimde’ dedi. CHP’ye göz kırpmaya başladı, beni ihanetle suçladı. İspatla mükelleftir. Kendisine önerim benim adımı kullanarak CHP’ye şirin çocuk olarak görünmeye çalışmasın. CHP’ye dönmek istiyorsa bunu çok farklı yolları var ve kendisi de bunu çok çok iyi biliyor. 

Şahin’in CHP’li olduğu dönemlerde “CHP’li doğrum CHP’li öleceğim” ifadelerini kullandığı konuşma kaydını dinleten Ünal, şunları söyledi; “CHP’li olarak doğmuş ama CHP’li olarak ölmedi. Bana hitaben konuşurken ve ihanetten bahsederken insana dönüp kendisine bakmalı. 2019’da kendi partisinin adayını ne kadar desteklediğini herkes gayet iyi biliyor. Kendisini moralsiz gördüm. Kemal Sunal’ın oynadığı bir film vardır. Zübük. Kendisine bu filmi öneriyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.