Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkoğlu Prefabrik,yeni fabrikasında

Türkoğlu Prefabrik,yeni fabrikasında

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde 18 yıldır faaliyet gösteren Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı firması Aşağı Kızılcada'ki yeni fabrikasına taşındı. Yeni fabrikanın hizmete girişi nedeniyle düzenlenen törende 15 yıllık çalışanlara onur plaketi, 10 yıllık olanlara ise teşekkür belgeleri verildi.

  • Ege Postası
  • 09.07.2014 - 10:53
İZMİR-Şirket kurucularından Murat Türkoğlu, toplam 7 bin metrekare alanda kurulan yeni fabrika alanında üretimde çeşitlilik kapasitelerini arttırabileceklerini ve 3 bin metrekare açık alan showroom ile fabrikayı ziyaret eden müşterilerin bire bir prefabrik ve çelik yapıları gezerek tanıyıp deneyebileceklerini belirtti. Prefabrik ve çelik yapılar konusunda yılların deneyimleri ile iddialı olduklarını belirten Türkoğlu, resmi kurum ve kuruluşlardan kişiye özel projelere kadar üretim yapıp anahtar teslimine kadar müşteri memnuniyetini sağladıklarını söyledi.
Türkoğlu, “Projelendirme, üretim ve montaj aşamalarını kendi deneyimli kadrolarımız ile gerçekleştirip müşteriye en kısa zamanda teslim etmenin yanında verdiğimiz garanti ile de sektöründe öncülük yapan Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı olarak, mevcut bayilerimize ilave olarak giderek çoğalan bayilik yapılanmasıyla Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz" dedi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.