Dolar 32,8346
%0.2
Euro 35,2178
%0.36
Altın 2.446,500
%-0.47
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trabzonspor'un 46. kuruluş yıldönümü kutlanıyor

Trabzonspor'un 46. kuruluş yıldönümü kutlanıyor

Trabzonspor kulübünün 46. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Trabzon Valiliği önünde yapılan ilk törene Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 11:51
Trabzonspor kulübünün 46. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Trabzon Valiliği önünde yapılan ilk törene Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, bordo-mavili kulübün eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu az sayıda kişi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Hacıosmanoğlu ve Divan Başkanı Özbak, Atatürk anıtına çelenk koydu. Başkan Hacıosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, katılımın azlığına dikkat çekerek, "Demek başkanları bu kutlamalar devamlı katılmayan bir Trabzonspor vardı ki, bugünkü katılım da bu kadar oldu. Katılanlara teşekkür ediyorum. Katılmayanlar da Trabzonspor’un bundan sonraki başarıları ile katılma gereği hissederler. Katılanların, sokaktaki insanların, Trabzonlu olmayın da Trabzon sevdalısı olan milyonlarca insanın da yüreği yeter." dedi.

Trabzonspor'u başarılara ulaştırmak için vargüçleriyle çalışmaya devam edeceklerine vurgu yapan Hacıosmanoğlu, 46. Kuruluş yıldönümünün de bu başarılar için bir adım olması temennisinde bulundu.

Kutlama etkinlikleri kapsamında daha sonra 100. Yıl Parkı'da bulunan Trabzonspor anıtına çelenk sunma ile devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.