Dolar 32,8413
%0.22
Euro 35,2230
%0.38
Altın 2.443,260
%-0.6
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tematik kamplara başvuru arttı

Tematik kamplara başvuru arttı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın belirli temalarda yaptığı ve ilgili gençlerle alanındaki uzman isimleri bir araya getirdiği 'Lider Gençlik Kampları' büyük ilgi gördü. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın twitter’daki @GSB_SuatKilic...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 11:49
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın belirli temalarda yaptığı ve ilgili gençlerle alanındaki uzman isimleri bir araya getirdiği 'Lider Gençlik Kampları' büyük ilgi gördü.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın twitter’daki @GSB_SuatKilic hesabından kamp afişlerini paylaşması kampa katılamayan gençleri harekete geçirdi. Gençlerin mesajlarını değerlendiren Bakan Kılıç, twitter üzerinden kampların yeni dönemlerinin açılacağı müjdesini verdi.

81 ilden gençler, Hukuk, İngilizce, Organik Yaşam, Tarih, Edebiyat, Uluslararası İlişkiler, Olimpiyat Ruhu ve Bilinçli Taraftar ile Girişimcilik ve Küresel Ekonomi kamplarında bir araya geliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen gençlere yönelik düzenenlen tematik yaz kampları, geleceğin liderlerini kamplarda ağırlıyor.

Bakan Kılıç'a Twitter üzerinden ulaşmaya çalışan gençler, kampların daha sık yapılmasını ve yeni temalar üretilmesini talep etti. Bakan Kılıç gençlerin bu isteğini twitter hesabı üzerinden yanıtladı ve gençlere bekledikleri müjdeyi verdi. Bakan Kılıç gençler tarafından yoğun ilgi gören tematik kamp dönemlerinin artacağının ve farklı içeriklerde kampların da hazırlanacağının müjdesini verdi.

Bakan Kılıç'ın müjdesini verdiği ve farklı temalar geliştirilerek yapılacak yeni dönemler kamplarının ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.