Dolar 32,3873
%0.09
Euro 34,7759
%-0.04
Altın 2.395,570
%-0.05
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da can dostlar unutulmadı

Torbalı'da can dostlar unutulmadı

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Elim Sende Anaokulu öğrencileri ile birlikte 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla barınakta can dostlara mama dağıttı.

  • Ege Postası
  • 04.04.2022 - 16:13

Başkan Tekin ve minik öğrenciler, Torbalı'nın Özbey Mahallesi'ndeki belediyeye ait hayvan barınağına gitti. Can dostalara mama dağıtan minikler, İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Köpek Eğitimi Merkezi'nden can dostlar Bella ve Şef'in şovu ile keyifli anlar yaşadı.

TEKİN: “HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, sokakta yaşayan can dostlarımızın herkesin sorumluluğunda olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Sokak hayvanları konusunda toplum olarak her birimize önemli görevler düşüyor. Bir hevesle alınıp bakılamayan ve sokağa bırakılan onlarca can dostumuz var. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü'nde farkındalık yaratmak ve hayvan sevgisini aşılamak için belediyemizin hayvan barınağında minik öğrencilerimizi ağırladık. Onlara sokak hayvanlarını beslemeleri için mama dağıttık. Bu anlamlı organizasyon için belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne, Elim Sende Anaokulu öğrencileri ile öğretmenlerine, hayvanseverlere ve katkıları nedeniyle İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne teşekkür ederim.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.