Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den Liderlere 'İktisat Kongresi' daveti

Soyer'den Liderlere 'İktisat Kongresi' daveti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara ziyareti kapsamında sırasıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu makamlarında ziyaret ederek 15-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet etti.

  • Ege Postası
  • 30.01.2023 - 18:18

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret ederek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet etti.

İYİ Parti Genel Merkezi’ni ziyaret eden Soyer, görüşmenin ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener'i ziyaret edip İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet ettim. Misafirperverliği ve olumlu yaklaşımı için kendisine ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun'a şükranlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

Soyer daha sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.

Soyer, "Saadet Partisi Genel Başkanı Sn. Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret ederek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet ettim. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Soyer Ankara temaslarına DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ziyaretiyle devam etti. 

Soyer, "DEVA Partisi lideri Sn. Ali Babacan'ı ziyaret ederek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne davet ettim. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Tunç Soyer, Babacan ile görüşmesinin ardınan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

Soyer, "Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret ederek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne davetimizi ilettim. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan ve Genel Başkan Yardımcıları Kerim Rota ve Doğan Demir şahsında tüm Gelecek Partilileri teşekkür ederim." dedi.

SOYER: MUTABAKAT METNİNİ TÜM KALBİMLE DESTEKLİYORUM

Öte yandan Millet İttifakı, “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”ni, bugün, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen toplantı ile açıkladı.

Toplantıya; CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı da katıldı.

Soyer, mutabakat metnini tüm kalbiyle desteklediğini belirtirken, sosyal medyadan, "Demokrasi özlemiyle bir araya gelen altı siyasi partinin daha güzel, daha müreffeh bir Türkiye için paylaştığı mutabakat metnini tüm kalbimle destekliyorum. Bu beraberliğin sonu güzel olacak. Göreceksiniz, bir şey değişecek, her şey değişecek." mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.