Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selahattin Demirtaş: ‘Siz benim ceketimi bile asamazsınız’

Selahattin Demirtaş: ‘Siz benim ceketimi bile asamazsınız’

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Hileli ve sahte bir zaferin sarhoşluğuyla, lüks sarayının balkonundan gırtlağını yırtarcasına iftira, tehdit ve hakaretlerini sürdüren yaşlı kral ve karşısında yalanlardan, hazdan başı dönmüş bir linç güruhu, hep beraber ‘idam’ diye bağırıyor. ‘Siz benim ceketimi bile asamazsınız’ diyeceğim ama buna bile değmezsiniz” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2023 - 14:10

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi’nden avukatları aracılığıyla kullandığı Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması sırasında orada bulunan kalabalık tarafından “idam” sloganları atılmasına ilişkin açıklama yaptı. Demirtaş’ın açıklaması şöyle:

“Hileli ve sahte bir zaferin sarhoşluğuyla, lüks sarayının balkonundan gırtlağını yırtarcasına iftira, tehdit ve hakaretlerini sürdüren yaşlı kral ve karşısında yalanlardan, hazdan başı dönmüş bir linç güruhu, hep beraber ‘idam’ diye bağırıyor. Olay, bir zamanların Fransa’sında geçmiyor. Sene 2023, yer Ankara.

“GÜNÜ GELDİĞİNDE, HEPİNİZE ADİL DAVRANACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

‘Siz benim ceketimi bile asamazsınız’ diyeceğim ama buna bile değmezsiniz. Sadece şunu söyleyeyim: Ben, adını aldığım Kudüs fatihi büyük Kürt Komutan Selahaddin Eyyubi'nin torunuyum. Günü geldiğinde, hepinize adil davranacağıma söz veriyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.