Dolar 47,5217
%0.2
Euro 54,7606
%-0.04
Altın 6.184,208
%-1.17
Bist-100 13.458,10
%1.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar’da plajda şezlong tartışması: Nefret ve ayrımcılık suçundan gözaltı

Seferihisar’da plajda şezlong tartışması: Nefret ve ayrımcılık suçundan gözaltı

İzmir’in Seferihisar ilçesinde bir plajda şezlong yeri nedeniyle çıkan tartışmaya ilişkin İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında şüpheli İ.K., “Nefret ve Ayrımcılık” suçu kapsamında gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 05.07.2026 - 23:35
  • Güncelleme: 05.07.2026 - 23:48

EGEPOSTASI- İzmir’in Seferihisar ilçesinde bulunan bir plajda şezlong yeri nedeniyle yaşanan tartışma adliyeye taşındı.

Edinilen bilgiye göre olay, 3 Temmuz 2026 tarihinde saat 18.00 sıralarında Seferihisar ilçesi Mersinalanı Mahallesi’nde bulunan bir plajda meydana geldi.

A.A. isimli şahıs, İ.A. isimli şahıs ile şezlong yeri nedeniyle yaşadığı tartışma sırasında hakarete maruz kaldığını beyan etti. Bunun üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

NEFRET VE AYRIMCILIK SUÇUNDAN İŞLEM

Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli İ.K. hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 122’nci maddesinde düzenlenen “Nefret ve Ayrımcılık” suçu kapsamında işlem yapıldı.

Şüpheli İ.K.’nin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili adli tahkikatın titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.