Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sedat Peker, üniversiteye başladı

Sedat Peker, üniversiteye başladı

Sedat Peker, son dönemde sıklaşan uyuşturucu ve organize suç örgütlerine yönelik operasyonların, kendisinin gündeme getirdiği birçok konuyu 'doğruladığını' açıkladı. Peker, iki ay içinde Türkiye'ye döneceği iddiasını da yalanlayarak, Abu Dabi'de üniversiteye okumaya başladığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 20.11.2023 - 09:36

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve şu anda Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan Sedat Peker, gazeteci Talat Atilla’nın iki ay içinde Türkiye’ye döneceği iddiasını yalanladı.

Peker, Sözcü yazarı İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamada, Türkiye’deki son dönem uyuşturucu ve diğer çete operasyonlarına dikkat çekerek, “Anlattığım birçok konunun son operasyonlarla doğruluğu kanıtlanıyor olsa da, çok istesem de şu an için Türkiye’ye dönmek gibi bir düşüncem yok” dedi.

“Abu Dabi’de yaşadığım aile hayatı ruh dünyama iyi geldi” diyen Peker, üniversiteye başladığını da ilk kez açıkladı. Peker, “Üniversiteyi tamamlamadan dönmeyi düşünmüyorum. Bu tip haberlerin hangi sebeple çıktığını anlayabilmiş değilim. Gerilimlerle dolu yaşadığımız üç sene çocuklarımı da ailemi de çok yordu. Yeni bir maceraya gerek görmüyorum” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.