Dolar 32,2958
%-0.57
Euro 34,6389
%-0.48
Altın 2.409,160
%-0.56
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis Teşkilatına ‘Şiir Terapisi’

Polis Teşkilatına ‘Şiir Terapisi’

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü personeli için iç huzuru sağlayıp motivasyonu arttırmak için "şiirli terapi" programı düzenledi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2015 - 12:10
İZMİR - Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki şiir terapi programına İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'da katıldı. Emniyet teşkilatının yoğun ilgi gösterdiği etkinliği Şair-yazar ve şiir terapisti Burak Ballı gerçekleştirdi.
Etkinliğe Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Genel Sekreteri Ayşin Gencer,Ege Bölge Başkan Yardımcısı Gürkan Erdoğan, İzmir İl Başkanı Fatih Odabaşılar ve Konfederasyon yöneticileri de katıldı.  
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral yaptığı konuşmasında Türkiye'de ilk kez Gençlik ve Spor Konfederasyonu'nun gerçekleştirdiği bu organizasyonda şiir terapisiyle iç huzuru sağlayıp motivasyonu arttırmayı ve ruh sağlığını olumlu etkilemeyi amaçladıklarını belirtti.
Maral, şiir terapisinin bireyin kendini ve diğerlerini algılamasında netlik kazanması; yaratıcılık, özgüven ve kendini ifade becerisinin artması; yoğun duyguları kağıda dökerek gerilimini azaltması, yeni fikir, içgörü ve bilgilerin sentezi yaparak yeni anlamlar oluşturması, davranış ve tutumlarının değişmesini sağlayacak başa çıkma becerilerinin gelişimi yönünde katkı sağladığını ifade etti.
Behlül Murat Maral, programın sonunda başarılı çalışmalar yapan İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya da Hizmet ve Onur Ödülü verdi .
İzmir İl Emniyet Müdürü Uzunkaya ve Başkan Maral organizasyona sponsor olan Oto Altay, İzmir Meze ve Kahvenin Rengi'ne sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.