Dolar 32,3971
%0.12
Euro 34,7889
%-0.01
Altın 2.403,150
%0.26
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te eğitim şehitlerine saygı lafta kaldı!

Ödemiş'te eğitim şehitlerine saygı lafta kaldı!

Ödemiş’in Manisa’daki eğitimden dönerken trafik kazasından hayatını kaybeden ve eğitim şehitleri olarak anılan 9 kişinin anısına yapılan parkın neredeyse hurda deposuna dönmesi ‘şehitlerin anısına büyük saygısızlık’ olarak yorumlandı.

  • Ege Postası
  • 06.05.2020 - 11:23

EGEPOSTASI - 1997 yılında Manisa’daki eğitim gezisinden dönerken trafik kazasında hayatlarını kaybeden 2 öğretmen ve 6 öğrenci ile araç şoförü anısına yapılan Ödemiş’teki Eğitim Şehitleri Parkı’nın son hali içler acısı. Ödemiş’te hala acıları taze olan şehitler için yapılan park hurda otomobil parçalarıyla dolmuş durumda. Pek çok atıl otomobil parçalarının bulunduğu parkta, belediyenin olduğu belirtilen boş saksılarda istiflenmiş durumda. Ödemiş’in en acı olaylarından birinin anısının bu şekilde yaşatılmasına tepki gösterilirken, Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in sosyal medya paylaşımı sonrası tepkiler iyice arttı.



Ödemiş Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gökşen duruma tepki gösterirken yetkilileri göreve çağırdı. Gökşen isim vermeden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in sosyal medya paylaşımına atıfta bulunarak şunları söyledi; 

“Sosyal medyalarda şehitlerimize saygımızı kelimelerle ifade ediyoruz. Fakat maalesef fiiliyatta uygulayamıyoruz. Biz derneğimiz ile birlikte bu parkın düzeltilmesi için elimizden geleni yapacağız. Ödemişli hemşerilerimden bu parkın durumunu düzeltilmesi için kamuoyu oluşturmak için yardım bekliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.