Dolar 32,3441
%-0.05
Euro 34,8068
%0.04
Altın 2.382,870
%-0.58
Bist-100 10.227,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir 'Çeşme' için bakanlığa fikir verecek!

Büyükşehir 'Çeşme' için bakanlığa fikir verecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, korona pandemisi gündeme bomba gibi düşen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Çeşme Projesi’yle ilgili bir alt komisyon kuracaklarını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 06.05.2020 - 10:10

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medyada İzmirlileri bilgilendirdiği Başkanın Günlüğü paylaşımlarında, Büyükşehir’in hizmetlerini anlattı. Gıda paketi sayılarını ve çocuklara gönderilen süt sayılarını açıklayan Soyer, Seyyar Pazar uygulamasını kentin kuzeyine de yayılmaya başladığını müjdesini verdi.

Başkan Soyer, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Çeşme Projesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.  Soyer “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme yakınlarında geliştirdiği turizm projesi için Çeşme belediyemiz, Ticaret Odası, TMMOB’a bağlı odalar, Çeşme ve Alaçatı turizm dernekleri ile bir anlama ve değerlendirme toplantısı yaptık. Bakanlığın hazırlayacağı projeye dair fikir ve önerilerimizi oluşturmak üzere bir alt komisyon kurmaya karar verdik” dedi.

Bakan Ersoy’un Çeşme ile ilgili en büyük hayali olan proje için korona pandemisinden kısa bir süre önce İzmir Ticaret Odası’nda geniş katılımlı bir toplantı yapılmıştı.

Başkan Soyer'in Başkanın Günlüğü paylaşımı şöyle;

"Günaydın sevgili İzmirliler

Metropol dışındaki 19 ilçenin kriz ortamında ihtiyaçlarının hızla giderilmesi için görevlendirdiğimiz koordinatörlerle toplantı yaparak çalışmaları gözden geçirdik.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme yakınlarında geliştirdiği turizm projesi için Çeşme belediyemiz, Ticaret Odası, TMMOB’a bağlı odalar, Çeşme ve Alaçatı turizm dernekleri ile bir anlama ve değerlendirme toplantısı yaptık. Bakanlığın hazırlayacağı projeye dair fikir ve önerilerimizi oluşturmak üzere bir alt komisyon kurmaya karar verdik.

Dün 3 bin 50 aileye gıda paketi ulaştırdık. Evlere gönderdiğimiz 3 bin 50 yardım paketinin içine aileler kaliteli vakit geçirdin diye gazete-kitap da koyduk.

1-5 yaş arası 4 bin 735 çocuğumuza süt götürdük.

Evden çıkamayan 65 yaş ve üstü ile engelli 27 su abonemizin işlemlerini görevli arkadaşlarımız evlerine giderek yaptı.

Sağlık çalışanlarına moral olması için meslek fabrikamızdan pasta, börek göndermeye devam ediyoruz. Onlara ne yapsak az.

Pazar alışverişini ayağınıza getiren Seyyar Pazar bugün Bornova, Karşıyaka, Buca ve ilk defa Çiğli ve Bayraklı bölgesinde olacak.

Hepinize güzel, keyifli bir gün diliyorum. Hoşça kalın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.