Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’nin ‘Baş Belası’

Narlıdere’nin ‘Baş Belası’

Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi, Tiyatro Esen’in sahneye koyduğu Eray Yasin Işık’ın yazdığı yönetmenliğini Göksel Kortay’ın yaptığı “Baş Belası” isimli komedi tarzındaki tiyatro oyununu, Narlıdereli izleyicisiyle buluşturuyor.

  • Ege Postası
  • 06.11.2012 - 13:02
İZMİR-  Tiyatro Esen’in sahneye koyduğu oyunda TV dizi filmlerinde severek izlediğimiz Çiğdem Batur, Arda Esen ve Sedat Bilenler rol alıyor. Her gösterilerinin tıka basa dolu geçtiği oyun için “En terbiyeli komedi” yorumunu yapan eleştirmenler oyuncuların performanslarını da hayli övüyorlar.

“Baş Belası” adlı oyunun konusu, ufak tefek problemleri dışında mutlu bir evlilikleri olan Jülide ve Rauf çiftinin hayatına, bir gün bozulan arabası ile Hulusi adlı bir kişi girer. Hayat üniversitesinde doktorasını kadınlar üzerine yapmış olan Hulusi, güzel, zeki ama mutsuz bir kadın olan Jülide ve yüreğindeki tüm güzellikleri kelimelere dökemeyen Rauf’un yaşadığı entrika ve kahkaha dolu anlatımını içeriyor.

 

İzleyiciden de yoğun ilgi göreceklerine inandıklarını söyleyen oyuncular, 7 Kasım Çarşamba saat: 20.30’da Narlıdere AKM Gürdal Tosun sahnesinde, İzmirli izleyicileriyle buluşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.